Bel ons op +31 88 23 02 300

Pensioen en uitkeringen

Altijd in control over het excassoproces 

Excasso is voor pensioenfondsen, -uitvoerders en verzekeraars een belangrijk onderdeel van hun primaire proces. Daarbij is de Nederlandsche Bank als toezichthouder steeds prominenter aanwezig en worden opdrachtgevers steeds veeleisender. Er vindt dan ook een verschuiving plaats van “trust me” naar “show me” naar “prove me”.

"Samenwerking met Visma | Raet zorgt voor betere service aan onze klanten en persoonlijker, efficiënter en continu innoveren", - Gerrit Elsinga van Aegon

De pensioenmarkt is bovendien sterk in beweging en vraagt om grote flexibiliteit van uitvoerders en hun dienstverleners.

Met een volledig ingericht stelsel aan beheersmaatregelen geeft Visma | Raet invulling aan jouw eisen en wensen, die van jouw accountants en van de toezichthouders DNB en de AFM. Onderdeel hiervan vormen de jaarlijkse ISAE3402 verklaring en de certificaten ISO27001 en ISO9001. Daarnaast beschikken wij in het kader van MVO over een Fira Bronze rating.

Pensioen excasso

Ondersteuning van de excasso voor pensioenregelingen

De pensioenmarkt is sterk in beweging en vraagt om flexibiliteit van uitvoerders en hun dienstverleners. Visma | Raet kan je op verschillende manieren helpen.

Pensioen Excasso
Uitkeringen

Uitvoering van complexe regelingen en uitkeringen

Je wilt uw begunstigden altijd juist, tijdig en volledig betalen. Realiseer een betrouwbaar en efficiënt excassoproces door uitbesteding aan Visma | Raet.

Uitkeringen

Klantervaringen

Toon meer cases

Volg ons

Bob Schouten deelt op de Visma | Raet Zorgdag 2019 graag de visie van ProActive over 100% efficiëntie van alle uitg… https://t.co/uZ4gLIUKaY