Bel ons op +31 88 23 02 300
Nieuws

Zorgpartners Friesland besteedt HR-administratie uit aan Raet

08 december 2014

Frieslands grootste zorgaanbieder Zorgpartners Friesland besteedt de HR-administratie voor hun 8.400 medewerkers uit aan Raet. De medewerkers van Zorgpartners Friesland maken hierbij gebruik van de HR-oplossing Youforce. Hiertoe hebben Zorgpartners Friesland en Raet op 3 december, een 10-jarig contract ondertekend.

Freek Korver, Lid van de Raad van Bestuur Zorgpartners Friesland en directievoorzitter Tjongerschans: “De afgelopen jaren hebben wij altijd naar volle tevredenheid gewerkt met Raet. Onze HR-administratie uitbesteden aan Raet, zien we als een logische volgende stap. Enerzijds om de continuïteit en kennis te kunnen waarborgen en anderzijds om een kostenbesparing te realiseren. De komende jaren worden ook wij geconfronteerd met het bezuinigvraagstuk. Daarom is het voor ons belangrijk om een betrouwbare partner te hebben die ons flexibiliteit, effectiviteit en efficiency kan bieden op het gebied van de HR-administratie voor lagere kosten. Raet biedt dit en neemt tevens de 19 Zorgpartners Friesland-medewerkers van de HR-administratie in dienst.”

Over Zorgpartners Friesland

Zorgpartners Friesland levert ziekenhuiszorg en ouderenzorg aan inwoners van Fryslân. De ziekenhuiszorg wordt verleend in het MCL in Leeuwarden, MCL Harlingen en Tjongerschans in Heerenveen. De ouderenzorg - onder de naam Noorderbreedte - omvat vijftien locaties, Noorderbreedte Thuiszorg en vestigingen van franchiseorganisatie Noorderbreedte State.

Volg ons

Volgende week vrijdag en zaterdag zijn wij te vinden op de Nationale Carrièrebeurs in de RAI Amsterdam! Samen met d… https://t.co/ct3YGhCzEW