Bel ons op +31 88 23 02 300
Event

Zorgdagen 2017

juni 2017
27
Details

Zorgdagen 2017

Locatie: 27 juni Amersfoort, 29 juni Rotterdam, 4 juli Zwolle en 6 juli Arnhem
Evenement: Zorgdagen 2017
27 juni 2017 09:00 - 27 juni 2017 15:00

Deze gebruikersdagen zijn bij uitstek geschikt om met uw vakgenoten uit de zorg én met specialisten van Raet kennis en ervaring te delen over ontwikkelingen Youforce, wet- en regelgeving en e-HRM in de praktijk.

Gevarieerd programma op verschillende locaties

Net als vorig jaar werkt het PGGM weer mee. Ook proberen we bij elke sessie een Raet-klant uit de zorg iets te laten vertellen over het gebruik van Youforce in de praktijk. 

Enkele andere onderwerpen: ontwikkelingen Payroll Gemal, innovatie op HR Core Online (incl. nieuwe dashboards), veel voorkomende vragen bij de Service Desk, wet- en regelgeving en de 2-factor authenticatie. 

Om de reistijden voor u beperkt te houden, organiseren we op vier locaties in het land de Raet Zorgdagen. Alle sessies hebben hetzelfde programma en duren van 10.00 uur tot ongeveer 15.00 uur. De locaties van vorig jaar zijn ook dit jaar weer het podium voor de gebruikersdagen, dicht bij het station en voorzien van goede parkeergelegenheden.

De locaties:

Amersfoort, CPS Onderwijsontwikkeling en Advies: dinsdag 27 juni 
Rotterdam, Hotel Engels: donderdag 29 juni
Zwolle, Hotel Wientjes: dinsdag 4 juli
Arnhem, WTC Regardz: donderdag 6 juli

Uiteraard zorgen wij op alle bijeenkomsten voor koffie, thee en een uitgebreide lunch.

Meld u nu snel aan

Deelname aan deze inspirerende dagen is geheel kosteloos. Meld u snel aan. U kunt via het aanmeldformulier hieronder aangeven welke bijeenkomst u wilt bijwonen.

Tot slot: Crista Verkuil en Dick van der Galien van PGGM hebben gevraagd of deelnemers aan de Zorgdagen vooraf bij de aanmelding eventuele vragen over UPA willen indienen. Zij zullen tijdens de presentatie ingaan op deze vragen. U kunt uw vragen in het aanmeldformulier vastleggen. 

Tot ziens op een van onze Zorgdagen!

Volg ons

Bijna afgestudeerd en op zoek naar een uitdagende baan? Wij zijn op zoek naar trainees! In 200 dagen ontwikkel jijā€¦ https://t.co/Wd0iQRigmt