Bel ons op +31 88 23 02 300
Nieuws

Webinar Wnra op 17 april 2019

Op 1 januari 2020 treedt de Wet normalisering rechtspositie ambtenaren (Wnra) in werking. Deze nieuwe wet verandert een aantal zaken voor werkgever en medewerkers zoals nieuwe arbeidsovereenkomsten. De aanstelling voor ambtenaren verdwijnt en ambtenaren krijgen een arbeidscontract, net als werknemers in het bedrijfsleven. Het is essentieel dat je medewerkers proactief informeert over alle veranderingen. Om je te helpen bij de transitie van ambtenaar naar medewerker, organiseert Visma | Raet op woensdag 17 april van 10.00 uur tot 11.00 uur een gratis webinar waarin we de praktische ondersteuning van de Wnra in Youforce en HR Core onder de aandacht brengen.

Wnra-proof met de software van Visma | Raet

De komst van de Wnra heeft niet alleen juridisch impact maar is ook van invloed op de HR-processen. Denk bijvoorbeeld aan het in-, door- en uitstroomproces. Het begrip ambtenaar heeft straks deels een andere betekenis, maar wat betekent dit voor de inrichting van HR Core en de selfservice processen? Hoe regel je dat contracten van nieuwe medewerkers in 2020 eenvoudig worden ondertekend door beide partijen? En wat verandert er voor medewerkers die al in dienst zijn? In dit webinar laten we zien hoe Youforce jouw organisatie kan ondersteunen bij de Wnra. Je hoort wat de transitie van aanstelling naar arbeidsovereenkomst betekent voor de administratie, de toegevoegde waarde van digitaal ondertekenen en welke rol het digitaal personeelsdossier hierin speelt. Ook informeren we je over de dienstverlening die Visma | Raet biedt bij het ‘Wnra-proof’ maken van de HR-administratie.

Opzet webinar

  • Juridische context van tweezijdig ondertekenen, door Wim Koot
  • Het gebruik van de digitale handtekening in HR-processen, door Remco te Ronde
  • Wnra dienstverlening vanuit Visma | Raet, door Jos Ruitenbeek

Klik op onderstaande link en schrijf je gratis in. Tot 17 april a.s.

27 maart 2019

Volg ons

Volgende week vrijdag en zaterdag zijn wij te vinden op de Nationale Carrièrebeurs in de RAI Amsterdam! Samen met d… https://t.co/ct3YGhCzEW