Bel ons op +31 88 23 02 300
Event

Bereid u voor op de Wnra met de specialisten van Raet en PwC

19 februari 2019

Op 1 januari 2020 treedt de Wet normalisering rechtspositie ambtenaren (Wnra) in werking. De aanstelling voor ambtenaren verdwijnt en ambtenaren krijgen een arbeidscontract, net als werknemers in het bedrijfsleven. Deze nieuwe wet verandert een aantal dingen voor werkgever en  medewerkers zoals nieuwe arbeidsovereenkomsten. Het is essentieel dat u uw medewerkers proactief informeert over de veranderingen.

Om u te helpen bij de transitie van ambtenaar naar medewerker, organiseren Visma | Raet en PwC een aantal seminars over de impact van de Wnra voor rijksoverheid, binnenlands bestuur, provinciale staten en waterschappen.

Tijdens dit seminar kijken we vanuit verschillende invalshoeken naar de gevolgen van de nieuwe wetgeving waaronder het arbeidsrecht, HR en fiscale aspecten, de inrichting van het HR-systeem, verandermanagement en de communicatie naar uw medewerkers. Uiteraard is er volop ruimte voor vragen aan onze specialisten. Het seminar is voornamelijk bedoeld voor HR-en salarisprofessionals, juridische specialisten en communicatiemedewerkers.

U meldt zich aan via de website van PwC. Hier vindt u ook meer informatie over het programma, de kosten en de locaties.