Bel ons op +31 88 23 02 300
Event

Meld u aan voor webinar 'inzicht in talent met TMA Talentenkompas' op 13 december

december 2016
13
Details

Webinar TMA Talentenkompas

Locatie: Online
Evenement: Inzicht in talent met TMA Talentenkompas
13 december 2016 13:00 - 13 december 2016 13:30

Wist u dat medewerkers gemotiveerder en meer tevreden zijn wanneer zij werken vanuit hun natuurlijke talenten? Uit onderzoek van Amerikaans onderzoeksbureau Gallup (2016) blijkt zelfs dat dit direct een positieve invloed heeft op de resultaten (omzet, winst) van uw organisatie.

Toch zijn er nog steeds veel organisaties die zich in talentmanagement juist richten op het verbeteren van competenties die onvoldoende aanwezig zijn. Daarnaast zien we dat talentmanagement programma’s vaak exclusief worden ingezet voor een selecte groep high potentials binnen de organisatie. 

Vanuit de visie dat elke medewerker talent heeft en gemotiveerder is en beter presteert wanneer hij doet waar hij natuurlijke aanleg voor heeft, hebben we binnen de Raet software het TMA Talentenkompas ontwikkeld.

Over TMA Talentenkompas

Wilt u de stap maken naar effectief en toekomstbestendig talentmanagement gericht op alle medewerkers binnen uw organisatie? Het nieuwe TMA Talentenkompas in de software van Raet geeft inzicht in de talenten van medewerkers. Dit biedt een leidraad voor de gesprekcyclus en maakt het mogelijk om gerichter te investeren in opleiding en ontwikkeling.

De voordelen:

  • Medewerkers effectiever inzetten op hun kwaliteiten
  • Meer objectiviteit en dialoog in de gesprekscyclus
  • Gerichter investeren in ontwikkeling van medewerkers
  • Effectievere werkverdeling in teams op basis van talenten

Inhoud van het webinar

Tijdens dit webinar van ongeveer 20-30 minuten geven wij u een korte introductie van de TMA (Talenten Motivatie Analyse) methode en laten wij door middel van een demo zien hoe TMA in onze talentmanagement software is geïntegreerd. U kunt het webinar makkelijk online volgen vanaf uw eigen laptop of PC. Tijdens het webinar is er de mogelijkheid om via de chatfunctie direct vragen te stellen.

Datum en tijd

Dinsdag 13 december
13.00 – 13.40 uur

Meld u nu gratis aan!

Bent u benieuwd naar wat TMA Talentenkompas van Raet voor uw organisatie kan betekenen? Schrijf u dan gratis in voor het webinar. Na uw aanmelding ontvangt u per e-mail een bevestiging van uw inschrijving. 

 

Volg ons

Volgende week vrijdag en zaterdag zijn wij te vinden op de Nationale Carrièrebeurs in de RAI Amsterdam! Samen met d… https://t.co/ct3YGhCzEW