Bel ons op +31 88 23 02 300
augustus 2016
4
Details

$name

Locatie:
Evenement:
04 augustus 2016 10:00 - 04 augustus 2016 10:30

Kent u de kritieke sleutelposities in uw organisatie? En weet u welke medewerkers deze posities bekleden en wie hun beoogde opvolgers zijn? Uit de Raet HR Benchmark 2016 blijkt dat slechts 21% van de werkgevers deze vragen eenvoudig kan beantwoorden. Daar brengt de nieuwe Youforce module Succession Planning verandering in.

Over Youforce Succession Planning

Vanaf juli beschikt Talent Management van Raet over functionaliteit voor talentpools en successiemanagement. Met de Succession Planning module kunt u profielen van talenten eenvoudig matchen met de kritieke sleutelposities in de organisatie. Zo heeft u in één overzicht de beste opvolgingskandidaten per sleutelpositie in beeld. 

Voor wie is het webinar interessant?

Het webinar Succession Planning is gericht op klanten van Raet die met al de Youforce Talent Management module werken. Werkt u wel met andere modules in Youforce en heeft u interesse in de Talent Management software van Raet? Ook dan kan het webinar interessant voor u zijn. Tijdens het webinar kunt u aangeven wanneer u meer informatie wilt ontvangen over onze software.

Inhoud van het webinar

Tijdens het webinar geven wij u een demo van de module en krijgt u in ongeveer 30 minuten een overzicht van alle mogelijkheden: 
  • Creëren van inzicht in kritieke sleutelposities
  • Inrichten en opzetten van een talent pool
  • Vastleggen van een opvolgingsplan

U kunt het webinar makkelijk online volgen vanaf uw eigen laptop of PC. Tijdens het webinar is er de mogelijkheid om via de chatfunctie direct vragen te stellen.

Datum en tijd

Donderdag 4 augustus 
10.00 - 10.30 uur

Meld u nu gratis aan!

Bent u benieuwd naar wat Succession Planning van Raet voor uw organisatie kan betekenen? Schrijf u dan gratis in voor het webinar ‘Succession Planning in de praktijk’. Na uw aanmelding ontvangt u per e-mail een bevestiging van uw inschrijving.