Bel ons op +31 88 23 02 300
Event

Webinar Self Service in de praktijk

Event

Webinar Self Service in de praktijk

september 2016
13
Details

Webinar

Locatie: Online
Evenement: Self Service in de praktijk
13 september 2016 13:00 - 13 september 2016 13:30

Self Service is niet meer weg te denken binnen het HR domein. Uit de Raet HR Benchmark 2016 blijkt dat maar liefst 56% van de organisaties in Nederland e-HRM oplossingen aanbiedt. Bijvoorbeeld voor het indienen van declaraties en het registreren van ziekteverzuim. Toch horen wij vaak dat organisaties niet de gewenste resultaten bereiken met hun huidige Self Service oplossingen. Uitdagingen waar zij mee te maken krijgen zijn bijvoorbeeld:

  • Organisatiespecifieke oplossingen kunnen niet ingericht worden.
  • Er moeten (kostbare) consultants ingehuurd worden voor het inrichten en aanpassen van formulieren.
  • Het ontbreken van ‘straight through processing’ waardoor veel handmatig en foutgevoelig werk noodzakelijk is.

Over Youforce Self Service

De Youforce software van Raet biedt een oplossing voor bovenstaande uitdagingen. Wat Youforce Self Service uniek maakt zijn bijvoorbeeld de beschikbare templates voor het wijzigen van gegevens en het indienen van verlofaanvragen en declaraties. Deze zijn gebaseerd op best practices. Anderzijds is er sprake van een hoge mate van flexibiliteit in het inrichten van formulieren, workflows en autorisaties zonder tussenkomst van (externe) consultants. Verwerking vindt plaats op basis van straight through processing: eenmalige invoer, controle aan de bron en automatische verwerking na goedkeuring in de workflow.

Inhoud van het webinar

Tijdens het webinar krijgt u een demo van de module met in ongeveer 30 minuten een overzicht van alle mogelijkheden en voordelen. Het webinar is als volgt opgebouwd:

  • Een introductie in de Self Service software van Raet.
  • Diverse voorbeelden van Self Service processen en hoe deze doorlopen worden.
  • Self Service beheer: het zelf ontwerpen van formulieren, workflows en autorisaties.
  • U kunt het webinar online volgen vanaf uw eigen laptop of PC. Tijdens het webinar bestaat er de mogelijkheid om via de chatfunctie direct vragen te stellen.

Data en tijden

Donderdag 8 september, 9.30 – 10.00 uur

Dinsdag 13 september, 13.00 – 13.30 uur

Meld u nu kosteloos aan!

Bent u benieuwd naar de Self Service oplossing van Raet? Meld u dan nu aan voor het webinar ‘Self Service in de praktijk’. Na uw aanmelding ontvangt u per e-mail een bevestiging van uw inschrijving.

 

Volg ons

Volgende week vrijdag en zaterdag zijn wij te vinden op de Nationale Carrièrebeurs in de RAI Amsterdam! Samen met d… https://t.co/ct3YGhCzEW