Bel ons op +31 88 23 02 300
Event

Personeelsdossier in de praktijk

augustus 2018
23
Details

Personeelsdossier in de praktijk

Locatie: Webinar
Evenement: Personeelsdossier in de praktijk
23 augustus 2018 11:00 - 23 augustus 2018 11:30

Altijd toegang tot eigen gegevens 

Arbeidsovereenkomsten of de aanvullende overeenkomsten voor secundaire arbeidsvoorwaarden. Geef uw medewerkers altijd en overal toegang tot deze documenten. Deze rechtstreekse toegang vermindert het aantal vragen aan de HR- en salarisadministratie en vermindert de kosten voor het verzenden van documenten, zoals bijvoorbeeld voortgangsbrieven. U verhoogt er ook de efficiëntie voor managers en HR professionals mee; zij vinden snel alle relevante informatie. Uw medewerkers kunnen hun eigen digitale personeelsdossier inzien en documenten opzoeken.

Verschillende HR-transacties, zoals indiensttreding, uitruil flexibele arbeidsvoorwaarden, declaratie met bijlage en afgeronde opleidingen leiden tot documenten die u in het dossier kan opslaan. Uiteraard bepaalt uw organisatie zelf voor welke documenten dit van toepassing is.

Wettelijke vereisten

Door signalering op de geldigheid en het verlopen van de wettelijke bewaartermijn behoren verouderde documenten in het dossier tot het verleden.

Privacywetgeving

Zowel de toegang tot het dossier als de beschikbare functies zijn volledig te autoriseren conform
bepalingen van de privacywetgeving. Hiermee kunt u voldoen aan de nieuwe AVG wetgeving. 

Inhoud webinar:

  • Een introductie in het personeelsdossier software van Raet.
  • welke documenten kunt u waar vinden binnen het personeelsdossier
  • Uitleg emailservices en gebruik portaal 

U kunt het webinar online volgen vanaf uw eigen laptop of PC. Tijdens het webinar bestaat er de mogelijkheid om via de chatfunctie direct vragen te stellen.

Datum en tijd: Donderdag 23 augustus 2018 om 11:00 

Bent u benieuwd naar het personeelsdossier van Raet? Meld u dan nu aan voor het webinar ‘Personeelsdossier in de praktijk’. Na uw aanmelding ontvangt u per e-mail een bevestiging van uw inschrijving.

Meld u nu kosteloos aan!

Volg ons

Bijna afgestudeerd en op zoek naar een uitdagende baan? Wij zijn op zoek naar trainees! In 200 dagen ontwikkel jij… https://t.co/Wd0iQRigmt