Bel ons op +31 88 23 02 300
Event

Webinar 'Meer grip op loonkosten in het onderwijs'

juli 2019
9
Details

Webinar 'Meer grip op loonkosten in het onderwijs'

Locatie:
Evenement: Webinar 'Meer grip op loonkosten in het onderwijs'
09 juli 2019 13:00 - 09 juli 2019 14:00

In veel onderwijsinstellingen zijn loonkosten verreweg de grootste kostenpost en vormen vaak 80% van het totale budget. Visma   Raet heeft meerdere oplossingen om de loonkosten zowel te bewaken als te voorspellen. Graag nodigen we je uit voor een kennismaking met alle mogelijkheden voor het onderwijs in een gratis webinar op dinsdag 9 juli van 13.00 uur tot 14.00 uur.

Onze oplossingen in een notendop

Vimsa | Raet Prognose

In onze tool Visma Raet Prognose zet je de begrote loonkosten af tegen de werkelijke kosten en houd je gip op het budget. Met Prognose maak je gebruik van de rekenkracht van Payroll Gemal voor razendsnelle berekeningen van je begrotingen ongeacht het aantal medewerkers.

Visma | Raet Scenario Planning

In Visma | Raet Scenarioplanning breng je informatie uit verschillende systemen efficiënt bij elkaar voor een nauwkeurige berekening van je budgetruimte. Je past gegevens als in- en uitstroom, loonsverhogingen of gevolgen van wetgeving zoals de ‘Wet arbeidsmarkt in balans’ die de inzet van flexibel personeel duurder maakt snel aan. Je berekent zo eenvoudig en snel de uitkomsten van een of meerdere scenario’s en kan de kosten toewijzen naar specifieke afdelingen of medewerkers.