Bel ons op +31 88 23 02 300
Event

Webinar wet- en regelgeving: Digitale handtekening

mei 2017
23
Details

'Webinar wet- en regelgeving' 

Locatie: Webinar
Evenement: Digitale handtekening
23 mei 2017 10:30 - 23 mei 2017 11:30

Wet- en regelgeving is vaak complex en heeft een grote impact op uw dagelijks werk, Binnen Raet werkt een team van specialisten die alle ontwikkelingen op de voet volgen en waar nodig toepassen in onze dienstverlening. Deze kennis willen we ook met u delen en daarom organiseren wij elke vier maanden een webinar over een acuteel HR-onderwerp.

U volgt het webinar makkelijk online vanaf uw eigen laptop, tablet of PC. In het webinar stelt u live vragen via de chatfunctie die wij tijdens het webinar beantwoorden. Deelname is kosteloos en de uitnodiging ontvangt u in de productnieuwsbrief.

De digitale handtekening.

Het onderwerp van het eerste webinar is de digitale handtekening. Nu digitale schermen de rol van papier meer en meer overnemen, wordt ook de vertrouwde met de pen geschreven handtekening steeds vaker overgenomen door de digitale handtekening. Maar hoe zit met de rechtsgeldigheid en wat is eigenlijk het verschil tussen een digitale en elektronische handtekening?

In het webinar krijgt u onder meer antwoord op deze vragen en praktisch advies waar u op moet letten als u documenten digitaal laat ondertekenen door uw medewerkers.

Datum en tijd

Dinsdag 23 mei 2017: 10.30 – 11.30 uur

Meld u nu gratis aan

Meld u gratis aan voor het webinar. Na uw aanmelding ontvangt u per e-mail een bevestiging van uw inschrijving.

Volg ons

Volgende week vrijdag en zaterdag zijn wij te vinden op de Nationale Carrièrebeurs in de RAI Amsterdam! Samen met d… https://t.co/ct3YGhCzEW