Bel ons op +31 88 23 02 300
Nieuws

VGS en Raet verlengen partnership met acht jaar

22 september 2017

Na een samenwerking van zeven jaar heeft de Vereniging voor Gereformeerd Schoolonderwijs uit Ridderkerk opnieuw gekozen voor Raet. De komende acht jaar zullen Raet en VGS als partners met elkaar verbonden blijven. 

De VGS is hét kennis- en dienstencentrum voor het christelijk en reformatorisch onderwijs. Naast vertegenwoordiging, advisering en het leveren van administratieve diensten, ontplooit de VGS activiteiten die dienen tot continuïteit en professionalisering van het christelijk en reformatorisch onderwijs. Maandelijks worden ongeveer 6000 medewerkers via Youforce verloond aan 120 onderwijswerkgevers in het primair onderwijs. Daarnaast verloont de VGS een aantal peuterspeelzalen en ook een groot schippersinternaat.

De komende jaren blijft VGS haar dienstverlening van HR- en salarisprocessen, digitaal personeelsdossier en Verzuim Management in nauwe samenwerking met Raet verder  optimaliseren. Om tot een beter inzicht in de kwaliteit en ontwikkeling van medewerkers en besturen te komen, start VGS ook met de uitrol van de module Performance Management (zoals het Vakbekwaamheidsdossier, Gesprekkencyclus, 360 graden feedback, Lesobservatietool en HCM Grid).

Gerben Tronchet, stafmedewerker van de afdeling Personeels- en Salarisadministratie van VGS: “Zowel Raet als VGS zijn blij dat we de samenwerking met Raet voor een groot aantal jaren hebben kunnen verlengen. Met deze verlenging en de afname van de module Performance Management is een goede basis gelegd om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. Alle Youforce-gebruikers zullen de voordelen van deze contract verlenging met Raet gaan ervaren.”

 

Volg ons

Volgende week vrijdag en zaterdag zijn wij te vinden op de Nationale Carrièrebeurs in de RAI Amsterdam! Samen met d… https://t.co/ct3YGhCzEW