Bel ons op +31 88 23 02 300
Nieuws

Zorgbeheer De Zellingen krijgt award voor inzet e-HRM

05 juni 2015

Teuni van Wijngaarden, bestuurder van De Zellingen, heeft op dinsdag 2 juni de vierde e-HRM Award in ontvangst genomen van Kobe Verdonck, CEO van Raet. E-HRM wordt bij de zorginstelling ingezet als ondersteuning van de strategische doelstelling om medewerkers meer persoonlijk leiderschap te geven en daarmee waarde toe te voegen aan de organisatie.

De genomineerden waren: Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, Centerparcs, Gemeente Lelystad en De Zellingen. De laatste heeft de award gewonnen omdat zij bij het implementeren veel aandacht hebben besteed aan het meenemen van hun bijna 2.000 medewerkers in de nieuwe manier van werken. Dat hebben ze gedaan met een sterk communicatieplan en door stapsgewijs de verschillende oplossingen aan te bieden.

Juryvoorzitter Marc van Tooren: “Het communicatieplan van De Zellingen om de invoering van e-HRM tot een succes te maken is uniek te noemen. De tomeloze inzet van Huub Lauwrier om de medewerkers en leidinggevenden mee te krijgen in de plannen is de sleutel geweest voor de succesvolle invoering van e-HRM. Een resultaat om trots op te zijn!"

Bestuurder Teuni van Wijngaarden: “Door de mooie woorden van de jury besef ik mij nog meer wat een waarde deze prijs heeft voor onze organisatie. We mogen wat vaker trots zijn op onze eigen prestaties. Deze prijs draagt daar aan bij.”

Over de e-HRM Award

De e-HRM Award is een initiatief van de NVP en Raet. De award wordt sinds 2011 jaarlijks uitgereikt aan de organisatie met de meest effectieve en efficiënte inzet van e-HRM. Het gaat daarbij onder meer om de implementatie, het stimuleren van het gebruik van selfservice-mogelijkheden door medewerkers en rapportagemogelijkheden door leidinggevenden of de impact van effectieve e-HRM die leidt tot betere service aan medewerkers. De prijs bestaat uit een beeld en een cheque van 2.500 euro te besteden aan HR-opleidingen binnen de Raet Academy.

Over de Zellingen

Zorgbeheer De Zellingen biedt met haar 1.500 medewerkers intramurale en extramurale zorg aan in de omgeving van Capelle a/d IJssel en Rotterdam.

Volg ons

Volgende week vrijdag en zaterdag zijn wij te vinden op de Nationale Carrièrebeurs in de RAI Amsterdam! Samen met d… https://t.co/ct3YGhCzEW