Bel ons op +31 88 23 02 300
Nieuws

Raet Klantendag 2016: een dag vol inspiratie en informatie, ontmoeting en ontspanning

03 oktober 2016

Samen verder. Het thema van de Raet Klantendag kan niemand die op 27 september 2016 in De Rijtuigenloods aanwezig was zijn ontgaan. Het sprak uit de aankleding van de ruimtes, de warme ontvangst, de verrassende gasten en de bevlogenheid van sprekers en het Raet-team. Maar dat Samen verder ook echt tastbaar werd kwam door de enthousiaste aanwezigheid van ongeveer 800 Raet-klanten en –partners en de actieve uitwisseling onderling.

Na het hartelijk welkom van CEO Kobe Verdonck en de inspirerende – soms  confronterende – inleiding van Adjiedj Bakas, ging iedereen uiteen voor vier ronden met break-out sessies. Een paar highlights: de grote zaal zat goed vol bij het verhaal van Fred Asbroek en Joke van Velpen over de wettelijke wijzigingen 2017. Tijdens de bijeenkomst over Ideas, het ideeënplatform in Youforce, ontstond onder leiding van Thijs van Lienen een waardevolle discussie over ervaringen van gebruikers tot nu toe, de mogelijkheden in de (nabije) toekomst en de manier waarop het platform de transparantie in het ontwikkelproces kan vergroten. In The learning journey liet Academy de aanwezigen niet alleen zien maar ook beleven hoe ontwikkeling van medewerkers opgepakt kan worden. Ook dit jaar werden de praktijkcases goed bezocht: het blijft interessant om te horen wat de ervaringen van andere organisaties zijn met de software en services.

Tussen de sessies door kwam iedereen naar het centrale Inspiratieplein voor een hapje en een drankje. Hier stonden de Innovatiewagons opgesteld van Services, Onderwijs en My HR app. Ook de partners waren hier te vinden, de Raetgevers en de meetingpoints per segment. Aan het eind van de dag deed mysteryguest Dominique Engers een wrap-up.

 

Uit de vele enthousiaste reacties achteraf maken we op dat de Raet Klantendag 2016 is geworden wat we beoogden: een dag vol inspiratie en informatie, ontmoeting en ontspanning.

 

Nog even terugkijken op de Raet Klantendag 2016?

Bekijk hier de fotocompilatie. 

Lees hier het gedicht van Dominique Engers.

 

Volg ons

Volgende week vrijdag en zaterdag zijn wij te vinden op de Nationale Carrièrebeurs in de RAI Amsterdam! Samen met d… https://t.co/ct3YGhCzEW