Bel ons op +31 88 23 02 300
Event

Raet actief op kenniscontactdag van Startpunt Onderwijs

Op woensdag 21 september organiseert Startpunt Onderwijs de Kenniscontactdag: Toekomstgerichte bedrijfsvoering in het onderwijs. De kenniscontactdag zorgt ervoor dat bestuurders, directeuren, hoofden bedrijfsvoering, hoofden P&O en Finance managers laagdrempelig in contact komen met leveranciers en adviseurs die oplossingen bieden aan het onderwijs. Tijdens deze interactieve netwerkbijeenkomst worden in 9 zalen verschillende parallelsessies verzorgd door leveranciers. Raet is een van de partners en geeft op deze dag twee workshops.

Namens Raet verzorgt Stichting De Kleine Prins (DKP) een workshop over de invoering van performance management, waarbij medewerkers van de speciaal onderwijsinstelling zelf meer de regie voeren over hun gesprekscyclus. Machteld Rohn, HR-manager bij DKP vertelt hoe de HR-oplossingen van Raet een bijdrage leveren aan de toenemende regie behoefte bij medewerkers over hun ontwikkeling. De tweede workshop van Raet gaat over het belang van strategische personeelsplanning voor een toekomstbestendige personeelssamenstelling. 

Meer informatie over Startpunt Onderwijs: http://www.startpuntonderwijs.nl/events/workshops/kenniscontactdagen

september 2016
21
Details

Startpunt Onderwijs

Locatie: Expo Houten
Evenement: Startpunt Onderwijs
21 september 2016 09:00 - 21 september 2016 17:00

Volg ons

Bijna afgestudeerd en op zoek naar een uitdagende baan? Wij zijn op zoek naar trainees! In 200 dagen ontwikkel jij… https://t.co/Wd0iQRigmt