Bel ons op +31 88 23 02 300
Event

Round Table: de voorwaarden voor een succesvol HR-uitbestedingsproject

december 2017
7
Details

De voorwaarden voor een succesvol HR-uitbestedingsproject

Locatie: De Kruidfabriek by Lute, Amstelveen
Evenement: Round Table: de voorwaarden voor een succesvol HR-uitbestedingsproject
07 december 2017 16:00 - 07 december 2017 20:00

Round Table: de voorwaarden voor een succesvol HR-uitbestedingsproject

Deze exclusieve bijeenkomst vindt plaats op donderdag 7 december vanaf 16.00 uur tot ongeveer 20.00 uur (incl. diner) in de Kruidfabriek by Lute in Amstelveen.  Veel werkgevers zijn overtuigd van de kansen en voordelen die HR-uitbesteding kan bieden maar tegelijkertijd realiseren zij zich ook dat dit grote impact heeft op hun organisatie. Waar moet je als uitbestedende partij aan denken vóór en gedurende het uitbestedingstraject om een succesvolle HR uitbesteding te realiseren en te borgen?

Raet heeft recent over deze vraagstukken een nieuwe whitepaper uitgebracht (HR-uitbesteding, hoe pak je dat aan? 8 voorwaarden voor succes) waarin de belangrijkste voorwaarden voor een succesvolle transitie worden beschreven - van zelf uitvoeren van de HR- en salarisadministratie naar het uitbesteden bij een externe dienstverlener. Een succesvolle transitie vraagt immers om een goede onderlinge samenwerking waarin beide partijen een verantwoordelijkheid hebben. 

Tijdens de Round Table gaan we met elkaar in gesprek over de do’s en don’ts in het veranderingstraject van uitbesteden en delen werkgevers die (delen van) hun HR hebben uitbesteed hun ervaringen. Guus Dijkstra, voormalig KPN, schrijver van de bovengenoemde whitepaper en nauw betrokken bij de uitbestedingstransitie die KPN een aantal jaar geleden maakte, zal de tafeldiscussie begeleiden. Van de tafeldiscussie wordt een artikel (met fotografie) gemaakt dat gepubliceerd wordt.

De Round Table wordt afgesloten met een diner. Meldt u zich via onderstaand formulier aan voor de Round Table. 

Volg ons

Bijna afgestudeerd en op zoek naar een uitdagende baan? Wij zijn op zoek naar trainees! In 200 dagen ontwikkel jijā€¦ https://t.co/Wd0iQRigmt