Bel ons op +31 88 23 02 300
Event

Round Table: “Creëer tijd voor de veranderende HR functie”

september 2017
14
Details

Round Table

Locatie: De Witte Dame, Abcoude
Evenement: “Creëer tijd voor de veranderende HR functie”
14 september 2017 15:30 - 14 september 2017 20:15

Op donderdag 14 september organiseert de CHRO Community, in samenwerking met Raet de Round Table sessie "Creëer tijd voor de veranderende HR functie" in De Witte Dame in Diemen.

Creëer tijd voor de veranderende HR functie

Hoe kan HR in tijden van verandering en transformatie zijn toegevoegde waarde verder optimaliseren en wat is de volgende stap in een strategisch HR-beleid van de 21e eeuw? Wat is er nodig om het verschil te maken op HR gebied en hoe bekleedt u de nieuwe positie van HR binnen de organisatie?

We moeten veranderen daar zijn we het allemaal over eens. Echter de realiteit is dat we veel tijd kwijt zijn aan operationele HR processen die niet bijdragen aan de nieuwe positie van HR. U zult tijd moeten vrij maken en het outsourcen van deze processen kan hier oplossing bieden. Maar hoe pak je dat aan en waar begin je? Hoe voorkomt u de valkuilen van HR outsourcing en zorgt u dat alle stakeholders tevreden blijven?

Tijdens deze Round Table bespreken we of en hoe u door middel van HR outsourcing de toegevoegde waarde van HR kunt optimaliseren en hoe u zelf meer tijd over houdt voor strategisch advieswerk.

Programma

15:30 Ontvangst

16:00 Start Round Table sessie

17:30 Borrel

18:00 Diner

Meer informatie?

Bezoek de website van de chro community

 

Volg ons

Bijna afgestudeerd en op zoek naar een uitdagende baan? Wij zijn op zoek naar trainees! In 200 dagen ontwikkel jij… https://t.co/Wd0iQRigmt