Bel ons op +31 88 23 02 300
Event

Rondetafelbijeenkomst talentmanagement 2020 in de zorg

november 2019
14
Details

Rondetafelbijeenkomst talentmanagement

Locatie: Kasteel Vanenburg Putten
Evenement: Rondetafelbijeenkomst talentmanagement
14 november 2019 15:30 - 14 november 2019 19:30

Talentmanagement staat al jarenlang hoog op de HR- en bestuursagenda van zorginstellingen. De war on talent is zeker in de zorgsector merkbaar. Het aantrekken van nieuw talent vereist creativiteit en ondernemerschap. Maar ook het behoud en optimaal inzetten van de juiste persoon, op het juiste moment tegen de juiste kosten vragen van de HR-afdeling leiderschap en regie.

Praat mee over de toekomst van talentmanagement in de zorg

Op donderdag 14 november van 16.00 uur tot 19.30 uur (incl. diner) organiseert Visma | Raet een ronde tafel bijeenkomst in samenwerking met drs. Mirjam Baars, MBA hoofddocent Opleiding en Ontwikkeling aan de Universiteit Tilburg. Mirjam is tevens verbonden aan SatisAction en voert jaarlijks het Nationaal Onderzoek Talentontwikkeling uit.

Praat met andere HR-experts uit de zorg over de toekomst van talentmanagement en laat je inspireren. Enkele onderwerpen:

  • Focus van talentmanagement binnen de employee journey
  • Succesfactoren en valkuilen bij de implementatie van talentmanagement als strategie
  • Hoe creëer je eigenaarschap bij medewerkers en managers?
  • Op welke wijze kunnen talentmanagement tools en technologie helpen om meer inzicht te krijgen in de resultaten van talentmanagement?

Aanmelden

Volg ons

Volgende week vrijdag en zaterdag zijn wij te vinden op de Nationale Carrièrebeurs in de RAI Amsterdam! Samen met d… https://t.co/ct3YGhCzEW