Bel ons op +31 88 23 02 300
Nieuws

Raet winnaar Main Software 50

06 november 2014

Raet, de marktleider op het gebied van HR-cloudoplossingen, is algemeen winnaar van de Main Software 50. De Main Software 50, een initiatief van Main Capital Partners, is een jaarlijkse ranking van de meeste succesvolle onafhankelijke Nederlandse softwarebedrijven.

Het doel van de Main Software 50 is om meer zichtbaarheid te geven aan de 50 meest succesvolle Nederlandse softwarebedrijven en om de softwaresector als geheel een duidelijker profiel te geven. De ranking is bepaald door meerdere factoren te wegen, waaronder omzetniveau, omzetgroei en kwaliteit van de omzet. Main Software 50 laat zien dat de Nederlandse softwaresector wederom bovengemiddeld presteert ten opzichte van andere sectoren in Nederland.

Geïntegreerde HR-cloudoplossing

Kobe Verdonck, CEO Raet: “Ik ben trots dat de Main Software 50 onze leidende positie in de HR cloud-sector benadrukt. Wij hebben een voortrekkersrol in de snel veranderende HR-markt doordat we onze diensten geïntegreerd aanbieden, via alle moderne devices. Via onze HR-portal Youforce bieden we managers en medewerkers de mogelijkheid om al hun HR-zaken op één plek te regelen, waar en wanneer zij dat willen. Op die manier helpen wij onze klanten – nationaal en internationaal – om succesvol te zijn met hun mensen."

Volg ons

Volgende week vrijdag en zaterdag zijn wij te vinden op de Nationale Carrièrebeurs in de RAI Amsterdam! Samen met d… https://t.co/ct3YGhCzEW