Bel ons op +31 88 23 02 300
Nieuws

Raet rondt overname internationale HR-cloudleverancier RH Pro af

07 januari 2015

Met een feestelijke ondertekening heeft Raet de overname van de Latijns-Amerikaanse HR-cloudleverancier RHPro succesvol afgerond. Hiermee zet Raet een volgende stap in haar groei als internationale HR-cloudleverancier.

De overname van RHPro werd in december 2014 aangekondigd. RHPro is een toonaangevende HR-cloudleverancier in Latijns Amerika met een HR- en payroll-oplossing voor 15 landen. RHPro levert software aan internationale bedrijven die actief zijn in Latijns-Amerika.

Raet en RHPro

Kobe Verdonck, CEO van Raet: “Deze overname biedt Raet de mogelijkheid om klanten internationaal te bedienen. We bundelen de kracht van de HR-cloudtechnologie van Raet met de multi-country technologie van RHPro. Daardoor kunnen we onze HR-cloudtechnologie versneld ook in Europa beschikbaar stellen.” Mauricio Heidt, CEO van RHPro: “We are really proud to join the Raet family. We strongly believe that our joint offering will strengthen our position and will further enrich the value we deliver to our customers.”

Internationale groeistrategie

De overname van RHPro door Raet past in de internationale groeistrategie van Raet. Het bedrijf, met hoofdkantoor in Nederland, heeft hiermee nu ook kantoren in Argentinië en Peru en is voornemens op korte termijn kantoren in Zuid-Europa en België te openen. Kobe Verdonck: “Met onze internationale strategie sluiten we aan bij de vergaande internationalisering en flexibilisering van organisaties en hun workforce. Onze cloudsoftware stelt mensen in staat om hun eigen HR-zaken te regelen, op elk device, waar en wanneer zij dat willen.”

Over RHPro

RHPro is een toonaangevende Latijns-Amerikaanse HR-cloudspeler met meer dan 300.000 dagelijkse gebruikers. RHPro biedt flexibele, eenvoudig te gebruiken en betrouwbare HR- en salarisapplicaties. Het bedrijf heeft 63 medewerkers en is gevestigd in Buenos Aires, Argentinië. www.rhpro.com

Volg ons

Volgende week vrijdag en zaterdag zijn wij te vinden op de Nationale Carrièrebeurs in de RAI Amsterdam! Samen met d… https://t.co/ct3YGhCzEW