Bel ons op +31 88 23 02 300
Event

Raet Klantendag 2016 met Adjiedj Bakas!

september 2016
27
Details

Raet Klantendag 2016

Locatie: Rijtuigenloods in Amersfoort
Evenement: Raet Klantendag 2016
27 september 2016 08:30 - 27 september 2016 16:00

Meld u nu aan voor de Raet Klantendag 2016!

Op dinsdag 27 september 2016 vindt de Raet Klantendag plaats in De Rijtuigenloods in Amersfoort. Als keynote speaker hebben we dit jaar Adjiedj Bakas uitgenodigd. Adjiedj is dé trendwatcher als het gaat om HR-zaken en technologische ontwikkelingen. We kijken ernaar uit om samen met u inspiratie op te doen voor oplossingen die uw werk makkelijker maken. 

In één dag up-to-date

Net als voorgaande jaren hoort u van diverse experts tijdens de keynote en break-out sessies wat er speelt in de wereld van HR- en salarisadministratie. Van het nieuwe ideeënplatform tot de laatste wijzigingen in Wet- en Regelgeving na Prinsjesdag 2016, in één dag bent u volledig op de hoogte. Daarnaast praten we u graag bij over de laatste ontwikkelingen in onze software en services.

Ontmoet ons op het inspiratieplein

Een belangrijk onderdeel van de klantendag dit jaar is het inspiratieplein. Hier ontmoet u collega’s, branchegenoten en de ‘Raet-gevers’: onze servicedeskmedewerkers, consultants en accountmanagers. Samen met u denken we onder het genot van een drankje graag na over nieuwe functionaliteiten in Youforce. Ook kunt u in één van de innovatiewagons ontdekken wat er allemaal mogelijk is op het gebied van HR en salarisadministratie

Voor wie is de Raet Klantendag interessant?

Tijdens de Raet Klantendag vinden er diverse inhoudelijke break-out sessies plaats. Deze zijn met name interessant voor bijvoorbeeld personeels- en salarisadministrateurs, hoofden PSA, HR adviseurs en functioneel managers.

Meld u nu aan!

De Raet Klantendag start om 8.30 uur en eindigt rond 16.15 uur. Meld u nu aan en geef daarbij aan welke break-out sessies u wilt volgen. Uiteraard zijn uw collega's ook van harte welkom. Deelname aan de Raet Klantendag is kosteloos. 

Volg ons

Volgende week vrijdag en zaterdag zijn wij te vinden op de Nationale Carrièrebeurs in de RAI Amsterdam! Samen met d… https://t.co/ct3YGhCzEW