Bel ons op +31 88 23 02 300
Nieuws

Raet hoge nieuwe binnenkomer in Computable 100

11 november 2014

Raet, de marktleider op het gebied van HR-cloudoplossingen, heeft de 14e plaats op de Computable 100 bemachtigd. Op deze lijst van de krachtigste ICT-bedrijven van Nederland rankt Computable jaarlijks organisaties binnen het ICT-vakgebied op financiële prestaties en imago.

In de totale score neemt Raet de 14e positie in op de Computable 100. Op de lijst met financieel krachtigste ict bedrijven staat Raet op de 8e plaats. Met name Flex Benefits, een online tool die medewerkers zelf de regie geeft over hun arbeidsvoorwaarden, is positief beoordeeld door de jury. Flex Benefits is onderdeel van Youforce, de geïntegreerde HR-cloud software van Raet. In het juryrapport wordt drinkwaterbedrijf Oasen als voorbeeld genoemd van een organisatie die heeft geprofiteerd van Flex Benefits. Met deze tool stelt Oasen haar medewerkers in staat om hun privé- en zakelijke leven beter in balans te brengen. Bovendien heeft Oasen haar HR-processen efficiënter ingericht en kosten bespaard met Youforce.

Aantrekkelijk werkgeverschap

Door de toenemende vergrijzing en de jacht op jong talent wint aantrekkelijk werkgeverschap in veel sectoren aan belang. De jury vindt dat Raet hier goed op inspeelt met haar software. “Youforce biedt medewerkers meer gemak en inzicht, terwijl de werkgever efficiënter gaat werken en flinke besparingen realiseert.”

Over Computable 100

De jaarlijkse Computable 100-gids biedt een overzicht van de honderd krachtigste ict-bedrijven van Nederland. De basis van de lijst is een onderzoek naar de financiële prestaties van ict-bedrijven, uitgevoerd door de financiële experts van Mazars Berenschot Corporate Finance (MBCF). Aan marktonderzoeksbureau Motivaction vroegen wij het imago van deze bedrijven te meten als zakenpartner, als innovator en als werkgever. De optelsom van de scores op financiële kracht en imago bepaalt de plaats van een onderneming in de Computable 100-ranglijst.

Volg ons

Volgende week vrijdag en zaterdag zijn wij te vinden op de Nationale Carrièrebeurs in de RAI Amsterdam! Samen met d… https://t.co/ct3YGhCzEW