Bel ons op +31 88 23 02 300
Event

Raet exposant op congres 'HRM in de zorg'

Op dinsdag 20 september organiseert congresorganisatie CKC voor de tiende keer het HR jaarcongres ‘HRM in de Zorg’ in Het Spant! in Bussum. Raet is een van de exposanten op het evenement dat bedoeld is voor HR-professionals uit de zorg. Het congres heeft dit jaar als titel: Koersverandering in de zorg: HR in dialoog – verbinden, vernieuwen, vooruitkijken. Het congres staat in het teken van alle veranderingen die op de zorgsector afkomen, waarbij er van HR steeds meer een dialoog verwacht wordt met de interne en externe stakeholders. 

Op het informatieve congres zullen gerenommeerde sprekers zoals Menno Lanting (innovator & trendwatcher), Jaap Peters (managementgoeroe) en Bertine Lahuis (bestuursvoorzitter van Karakter en Zorgmanager van het jaar 2016) als key note optreden. Daarnaast vinden de hele dag allerlei workshops, praktijkcases en inspiratiesessies plaats. Gaat u ook naar ‘HRM in de Zorg’? Kom dan ook even een kijkje nemen bij de Raet-stand!

Meer informatie op: www.hrmindezorg.nl

september 2016
20
Details

HRM in de zorg

Locatie: 't Spant in Bussum
Evenement: HRM in de zorg
20 september 2016 09:00 - 20 september 2016 16:00

Volg ons

Volgende week vrijdag en zaterdag zijn wij te vinden op de Nationale Carrièrebeurs in de RAI Amsterdam! Samen met d… https://t.co/ct3YGhCzEW