Bel ons op +31 88 23 02 300
Nieuws

Samenwerking TMA en Raet 

22-09-2016

De waarde van goed talentmanagement is evident. TMA en Raet hebben elkaar op dit gebied gevonden. TMA is een beproefde methode om het beste uit mensen naar boven te halen. Op basis daarvan is TMA Talentenkompas van Raet ontwikkeld ter verrijking van de bestaande Talent Management Suite. Het geeft managers en medewerkers eenvoudige en praktische handvatten om zichzelf en het team leuker en beter te laten functioneren.

 

Koppeling van talenten met competenties 

TMA (Talenten Motivatie Analyse) levert een set online meetinstrumenten die snel en objectief inzicht geeft in gedrag van mensen. TMA Talentenkompas van Raet maakt gebruik van deze methode om talenten en de aanleg voor competenties in kaart te brengen. De koppeling van talenten met competenties laat zien in hoeverre iemand past bij de werkomgeving, taken en vaardigheden die voor een functie of rol nodig zijn.

De filosofie van TMA is dat mensen die hun talenten kunnen inzetten voor hun werk sneller leren en beter presteren. Django Koole, Managing Director van TMA: “Iedereen heeft talent; de manager, de docent, maar ook de administratief medewerkers en de conciërge! Het optimaal gebruik maken van ieders talent is een gebied waar organisaties nog veel kunnen winnen.” 

Kobe Verdonck, CEO van Raet: “Door de samenwerking met TMA kunnen we onze klanten een heel mooi middel aanbieden waarmee zij het succes van hun organisatie kunnen vergroten. Enerzijds door het effectiever aansturen van teams en anderzijds doordat het makkelijker wordt om op zoek te gaan naar de juiste mensen. Daarnaast verloopt de jaarlijkse gesprekscyclus efficiënter en effectiever, iets dat ook voor medewerkers prettig is.”

Over TMA

TMA is een internationale organisatie die via online meetinstrumenten oplossingen biedt voor een effectieve afstemming tussen werk en mens. De TMA meetinstrumenten worden  gebruikt voor o.a. persoonlijke ontwikkeling, opzetten van talentpools, functionerings- & beoordelingsgesprekken, succession planning, selectie, loopbaanontwikkeling, teamontwikkeling en beroepskeuze.

 
TMA Talentkompas

TMA Talentenkompas: inzicht in de talenten van uw medewerkers

De Talent Management software van Raet is in samenwerking met TMA verrijkt met het TMA Talentenkompas. Een eenvoudige tool die managers en medewerkers kunnen gebruiken om inzicht te krijgen in hun talenten en de talenten binnen een team.

Lees meer
22 september 2016