Bel ons op +31 88 23 02 300
Nieuws

Raet en Hans Anders breiden samenwerking uit

30-08-2016

Eind augustus zijn de contracten getekend: Hans Anders en Raet zullen de komende vijf jaar samenwerken. In 2015 begon de Nederlandse opticienketen met Youforce Performance Management. Dit werd de opmaat naar een intensieve samenwerking. Hans Anders zal vanaf 1 januari 2017 ook de Youforce basis Payroll & HR, Opleidingsmanagement en Werving & Selectie in gebruik nemen. 

Vervanging

In mei van dit jaar startte de opticienketen het selectietraject ter vervanging van het huidige personeelssysteem en de bijbehorende portal. De aanleiding van de vervanging was de technische uitfasering van de bestaande portal. Funs Janssen, Manager HR bij Hans Anders: “We hebben deze aanleiding aangegrepen om nog eens goed na te denken wat we willen. Dat is een zo allround mogelijke oplossing zonder dat we handmatige administraties ernaast hoeven te hebben.” Belangrijke eis was een standaard (cloud)oplossing die tegelijkertijd voldoende flexibel en parametriseerbaar zou zijn. Ook Hans Anders’ specifieke processen moesten in het systeem geborgd kunnen worden. 

Selectietraject

Erik Sloot was als accountmanager Sales Business Market New Business bij Raet nauw betrokken bij het selectieproces. “Wij bleven met twee andere partijen over in het traject. Uiteindelijk heeft Hans Anders voor Raet gekozen op basis van de integratie en gebruiksvriendelijkheid van Youforce, de positieve referenties waar de klantvriendelijkheid positief wordt ervaren en het streven van Raet om continu te blijven vernieuwen. Zo kunnen ze veel meer gebruik maken van de best practices die Raet in huis heeft. We zijn heel blij dat een organisatie als Hans Anders met Raet de volgende stap wil zetten in HR.”

 Hans Anders, de Nederlandse opticien- en audicienketen, heeft 1200 medewerkers, meer dan 250 filialen verspreid over Nederland en is marktleider in de optiek. 

 
20 september 2016

Volg ons

Volgende week vrijdag en zaterdag zijn wij te vinden op de Nationale Carrièrebeurs in de RAI Amsterdam! Samen met d… https://t.co/ct3YGhCzEW