Bel ons op +31 88 23 02 300
Nieuws

Raet verlengt sponsorcontract met United by Music met drie jaar

27 maart 2017

Raet en muziekgroep United by Music hebben op 21 maart het sponsorcontract met drie jaar verlengd. Hiermee kan United by Music activiteiten blijven financieren waarmee mensen met een verstandelijke handicap de kans krijgen zich te ontwikkelen.

United by Music heeft drie bands met diverse zangers en zangeressen. Met groot enthousiasme brengen de artiesten verschillende nummers in de blues- en swingstijl gecombineerd met boogie woogie. Mede dankzij de sponsoring hebben de artiesten van de muziekgroep opgetreden op nationale en internationale podia en bluesfestivals. Deze activiteiten dragen er niet alleen toe bij dat artiesten meer zelfvertrouwen krijgen, maar laten ook aan het publiek zien dat hun beperking geen belemmering hoeft te zijn. 

United by Music is uitgegroeid tot een internationaal succes met stichtingen in Nederland, Noorwegen en de Verenigde Staten. De toekomstdroom is United by Music in elke gemeenschap te introduceren, zodat mensen met een beperking overal ter wereld hun talenten kunnen tonen. Het podium geeft de artiesten een unieke kans om als gelijken behandeld te worden, want het is muziek die mensen verbindt en iedereen gelijk maakt.

Bij Raet geloven we dat iedereen een talent heeft dat van toegevoegde waarde is voor de organisatie en dat iedereen de ruimte moet krijgen om dit talent te ontwikkelen. Daarom steunen we graag dit mooie initiatief van United by Music dat getalenteerde mensen de mogelijkheid geeft om hun talent verder te ontplooien. 

Wil je meer weten over United by Music? 

Kijk op Youtube