Bel ons op +31 88 23 02 300
Nieuws

Stichting Promes kiest voor Onderwijsbureau Meppel en Youforce van Raet

21 september 2017

Stichting Promes verzorgt het openbaar onderwijs aan negen scholen in de gemeenten Meppel en Staphorst. De stichting maakte gebruik van de HR-dienstverlening van Helder Onderwijs, maar deze dienstverlener heeft onlangs surseance van betaling aangevraagd. Stichting Promes heeft na zorgvuldig beraad gekozen voor een van de twaalf onderwijspartners van Raet: het Onderwijsbureau Meppel (OBM). OBM maakt bij haar dienstverlening gebruik van Youforce, dé HR-cloudoplossing voor het onderwijs. Stichting Promes is het 29e schoolbestuur dat van Helder Onderwijs overstapt naar een van de onderwijspartners van Raet.

Helder Onderwijs heeft te kennen gegeven dat het waarschijnlijk haar dienstverlening niet zal kunnen continueren tot en met december 2017. Het wil met haar schoolbesturen mogelijke afbouwscenario’s bespreken. De aangesloten schoolbesturen – ook die met AFAS werken – kunnen een geruisloze overstap maken naar een van de onderwijspartners van Raet. In samenwerking met de specialisten van Raet zorgen zij voor een conversie in het fiscale jaar.  

Lees hier meer over de onderwijspartners van Raet. 

 

Volg ons

Volgende week vrijdag en zaterdag zijn wij te vinden op de Nationale Carrièrebeurs in de RAI Amsterdam! Samen met d… https://t.co/ct3YGhCzEW