Bel ons op +31 88 23 02 300
Nieuws

Preadyz en Raet verwelkomen CBS de Borg

02 oktober 2017
CBS de Borg

CBS de Borg - Christelijke basisschool in Haren – maakte tot voor kort gebruik van de HR-dienstverlening van Helder Onderwijs. Na zorgvuldig beraad heeft CBS de Borg gekozen voor de dienstverlening van Preadyz, een van de twaalf onderwijspartners van Raet. Preadyz maakt bij haar dienstverlening gebruik van Youforce, dé HR-cloudoplossing voor het onderwijs en is een van de toonaangevende dienstverleners die alle Raet-modules faciliteert. CBS de Borg is het 30e schoolbestuur dat van Helder Onderwijs overstapt naar een van de onderwijspartners van Raet, naar Preadyz! 

Kees Bouma, directeur van CBS de Borg: “Ik kies voor Preadyz, omdat ik het volste vertrouwen heb in de medewerkers. Velen ken ik vanuit een eerdere werkrelatie en ze maken een prettige en competente indruk. Ik heb ook voor Preadyz gekozen, omdat het kantoor in de regio staat, het een niet al te groot bedrijf is, waardoor ze hun klanten kennen. Ik verheug me op een plezierige samenwerking!”

Helder Onderwijs heeft te kennen gegeven dat het waarschijnlijk niet gaat lukken om haar dienstverlening te continueren tot eind december 2017. Daarbij wil het mogelijke afbouwscenario’s met haar schoolbesturen bespreken. De aangesloten schoolbesturen – ook die met AFAS werken – kunnen een geruisloze overstap maken naar een van de onderwijspartners van Raet. In samenwerking met de specialisten van Raet zorgen zij voor een conversie in het fiscale jaar.  

Lees meer over de dienstverlening van Preadyz.