Bel ons op +31 88 23 02 300
Nieuws

Philadelphia Zorg besteedt HR-administratie uit aan Raet

04 mei 2015

Philadelphia Zorg, een landelijke zorginstelling die mensen met een verstandelijke beperking begeleidt, besteedt de HR-administratie voor hun 6700 medewerkers uit aan Raet. Hiertoe hebben Philadelphia Zorg en Raet op 28 april 2015 een contract ondertekend. 

Continuïteit en kennis waarborgen

Gabriël Zwart, Raad van Bestuur Philadelphia Zorg: “Na drie jaar met een andere leverancier te hebben gewerkt, zijn we teruggekeerd naar Raet vanwege de mogelijkheden die hun e-HRM portfolio biedt. In het afgelopen jaar hebben we verschillende selfservice-mogelijkheden, zoals het digitaal aanvragen van verlof en indienen van declaraties, aan onze medewerkers beschikbaar gesteld. Het uitbesteden van onze HR-administratie, zien we als een logische volgende stap. Enerzijds om de continuïteit en kennis te kunnen waarborgen en anderzijds om een kostenbesparing door een strakke bedrijfsvoering te realiseren. We hebben in Raet een betrouwbare partner gevonden die ons flexibiliteit, effectiviteit en efficiency kan bieden tegen lagere kosten en die 12 medewerkers van de HR-administratie een prettige nieuwe werkomgeving geeft.” 

Outsourcing en HR-processen digitaliseren

Inge Ligthart, Chief Operations Officer Raet: “Wij zijn er trots op dat Philadelphia ons het vertrouwen geeft de HR-administratie voor hen uit te voeren. We zien het als een groot compliment dat deze zorginstelling na drie jaar weer bij ons is teruggekeerd en wij met onze e-HRM portal Youforce vrijwel alle HR-processen gaan digitaliseren. Door de inzet van onze software in combinatie met de outsourcingsdienstverlening zorgen we in de komende jaren samen met Philadelphia voor continue verbeterslagen om zo de efficiency van de administratie verder te verhogen. Maar zoals bij ieder uitbestedingstraject gaat het zeker niet alleen om de processen, maar juist om de mensen. De twaalf medewerkers van Philadelphia veranderen van werkomgeving en ik ben blij dat wij hen een werkomgeving kunnen bieden waar zij worden omringd door collega professionals op het gebied van HR.” 

Over Philadelphia Zorg 

Philadelphia Zorg is een landelijke zorginstelling, die ca. 7500 cliënten met een verstandelijke beperking begeleidt, verspreid over ruim 600 locaties in heel Nederland. De ambitie van Philadelphia is dat haar cliënten mede dankzij hun werk gelukkig kunnen zijn. En het beste uit zichzelf kunnen halen. Wij doen ons werk vanuit een christelijke visie. Met aandacht en plezier, elke dag weer. En met verantwoordelijkheidsbesef, passie, aandacht en professionaliteit. www.philadelphia.nl