Bel ons op +31 88 23 02 300
Nieuws

Raet en zorggroep ’s Heeren Loo verlengen strategisch partnership 

20 september 2018

Raet verlengt vandaag de samenwerkingsovereenkomst met zorggroep ’s Heeren Loo opnieuw met vijf jaar. “Een partnership waar we ontzettend trots op zijn”, aldus Debby de Gelder, Managing Director van Raet. Dertig jaar geleden besloten de twee partijen nauw samen te gaan werken om elkaar te versterken op het gebied van innovaties binnen Human Resources in de zorg. Raet is continu in ontwikkeling en vindt het belangrijk dat haar nieuwe producten en diensten aansluiten bij de doelgroep. ’s Heeren Loo staat bekend als een zorggroep met een grote footprint in Nederland en fungeert als pilot partner om mee te denken over innovaties en deze daadwerkelijk te testen.

Digitale handtekening

“’s Heeren Loo is een vooruitstrevende club en vindt het belangrijk dat haar cliënten kunnen leven zoals zij dat zelf graag willen. Wij als HR-dienstverlener vinden het belangrijk dat onze klanten kunnen werken zoals zij dat willen. Dit is dan ook de basis van ons partnership”, vertelt De Gelder. “Op het moment dat wij in ons systeem een nieuwe functionaliteit willen bouwen, haken we direct ’s Heeren Loo aan. Afgelopen jaar hebben wij bijvoorbeeld de digitale handtekening ontwikkeld en geïntegreerd in onze HR-software ‘Youforce’. In de aanloop naar de ontwikkeling, heeft ’s Heeren Loo met ons meegedacht, getest en uiteindelijk de doorslag gegeven voor de uitrol van de digitale handtekening. Voor ’s Heeren Loo een mooie manier om mee te denken met de nieuwe ontwikkelingen en voor ons is het van grote waarde dat we de innovaties direct kunnen toetsen in de zorg.”

Ook Jan Fidder, voorzitter van de Raad van Bestuur van ’s Heeren Loo, kijkt uit naar de komende jaren: “Met deze samenwerking kunnen we digitale processen binnen ’s Heeren Loo verbeteren en gebruiksvriendelijker maken. We willen medewerkers in de zorg zo min mogelijk confronteren met ingewikkelde digitale processen. Samen met Raet gaan we hier invulling aan geven. Daarnaast zien we in Raet ook een belangrijke partner op het gebied van innovatie binnen de zorg. Door het bundelen van onze kennis van de zorg en de kennis vanuit Raet, zien we kansen en mogelijkheden om te komen tot goede oplossingen.”

Naast dat vandaag de officiële handtekening onder het contract wordt gezet, wordt er tevens een referentiebijeenkomst georganiseerd over de digitale handtekening in Youforce.’s Heeren Loo is hierbij aanwezig om uit te leggen welke toegevoegde waarde de nieuwe digitale handtekening in Youforce heeft. 

 

Volg ons

Volgende week vrijdag en zaterdag zijn wij te vinden op de Nationale Carrièrebeurs in de RAI Amsterdam! Samen met d… https://t.co/ct3YGhCzEW