Bel ons op +31 88 23 02 300
Nieuws

O2A5 kiest voor Groenendijk Onderwijs Administratie en Youforce van Raet

20 september 2017

Openbaar Onderwijs in Alblasserwaard en Vijfheerenlanden (O2A5) verzorgt het openbaar onderwijs aan 23 openbare scholen en een algemeen bijzondere school. Tot voor kort maakte O2A5 gebruik van de HR-dienstverlening van Helder Onderwijs, dat onlangs surseance van betaling heeft aangevraagd. O2A5 heeft na zorgvuldig beraad gekozen voor Groenendijk Onderwijs Administratie, een van de twaalf onderwijspartners van Raet. Groenendijk maakt bij haar dienstverlening gebruik van Youforce, dé HR-cloudoplossing voor het onderwijs. O2A5 is het 25e schoolbestuur dat van Helder Onderwijs overstapt naar een van de onderwijspartners van Raet.

Helder Onderwijs heeft aangegeven dat het zeer waarschijnlijk niet gaat lukken om haar dienstverlening te continueren tot en met december 2017 en wil mogelijke afbouwscenario’s met haar schoolbesturen bespreken. De aangesloten schoolbesturen – ook die met AFAS werken – kunnen op een geruisloze wijze de overstap maken naar een van de onderwijspartners van Raet. In samenwerking met de specialisten van Raet zorgen zij voor een conversie in het fiscale jaar.

Lees hier meer over de onderwijspartners van Raet.

Volg ons

Volgende week vrijdag en zaterdag zijn wij te vinden op de Nationale Carrièrebeurs in de RAI Amsterdam! Samen met d… https://t.co/ct3YGhCzEW