Bel ons op +31 88 23 02 300
Nieuws

NelsonHall erkent Raet als een toonaangevende leverancier van HR-cloudoplossingen

23 juli 2015

NelsonHall, een van de grootste onafhankelijke bureaus voor analyse en onderzoek op het gebied van Business Process en IT Services, erkent Raet als een toonaangevende leverancier van HR-cloudoplossingen met internationale groeipotentie. Dat is de conclusie van NelsonHall na een uitgebreide evaluatie, waarin naast interviews en assessments met veertig payrollleveranciers gedurende vier maanden ook 360 graden feedback sessies met klanten hebben plaatsgevonden.

Elizabeth Rennie, NelsonHall HR Services Research Director: “Raet heeft het afgelopen jaar behoorlijk aan daadkracht gewonnen, allereerst met de overname van RH Pro in Latijns-Amerika en recent met de expansie naar Spanje. Raet is een van de weinige leveranciers die vrijwel alle payroll-services op cloud-techniek gebaseerd heeft en waarvan de meerderheid van de klanten ook de HR cloud-software gebruikt. Met de continue focus op het verder ontwikkelen van de software en de internationale ambitie, verwacht NelsonHall een sterke groei van Raet in de komende jaren.”

Kobe Verdonck, CEO bij Raet: “We zijn al geruime tijd de marktleider in Nederland. Dit heeft ons een stabiel fundament gegeven om onze activiteiten in het buitenland uit te breiden. We zijn erg blij met de bevestiging van onze leidende positie in Latijns-Amerika. Deze erkenning bevestigt dat wij met onze internationale strategie op de juiste weg zijn. De combinatie van onze HR-clouddiensten, onze geïntegreerde payroll-oplossingen en onze focus op onze klanten biedt internationale en lokale organisaties een krachtig platform waarmee zij de waarde van HR voor hun bedrijf verder kunnen vergroten.”

Sterke punten 

NelsonHall benoemt de volgende sterke punten van Raet: 

  • Raet is de grootste payroll-dienstverlener in Nederland en heeft de breedste payroll-ondersteuning in Latijns-Amerika. 
  • Raet biedt een geïntegreerd HR- en payrollportfolio, ondersteund door haar eigen technologie. Daarmee heeft Raet de mogelijkheid om in te spelen op de steeds veranderende behoeften van de klant. 
  • Raet biedt uitgebreide HR- en payroll diensten, ondersteund door een Service Center in Nederland. 
  • Alle producten zijn voor alle rollen (bijvoorbeeld managers en medewerkers) beschikbaar op mobiele devices. 
  • Raet is financieel stabiel en heeft sterke leiderschapscapaciteiten, met expertise in payroll-dienstverlening over meerdere landen heen. 
  • Raet heeft de mogelijkheid om zowel grote als kleine organisaties te bedienen. 

Over NelsonHall 

NelsonHall is de belangrijkste wereldwijde Business Process en IT Services onderzoeks- en analyseorganisatie, met analisten in de VS, het Verenigd Koninkrijk en Europa. Het bedrijf, dat opgericht is in 1998, heeft een globale aanpak voor de analyse van leveranciers en outsourcing markten en wordt alom gerespecteerd voor de kwaliteit en de diepgang van haar onderzoek.