Bel ons op +31 88 23 02 300

MVO partnernetwerk

Visma | Raet heeft een uitgebreid partnernetwerk voor de invulling van ons MVO-beleid. Wij bouwen aan een duurzame toekomst met:

JINC

In Nederland groeien meer dan 600.000 kinderen op in een omgeving met veel sociaaleconomische achterstand. Die kinderen hebben dromen en talenten, maar helaas zijn in de meeste gevallen hun postcode en sociale omgeving de grootste voorspellers van succes. Ze missen een waardevol netwerk en plekken om de professionele vaardigheden en kennis op te doen die ze in de toekomst nodig zullen hebben. De kansenongelijkheid in het onderwijs neemt toe. Daarom geloven wij samen met JINC dat het essentieel is om deze jongeren een kans te geven op een goede start op de arbeidsmarkt. Wij doen dat door:

  • Het organiseren van bliksemstages voor leerlingen
  • Baas van morgen
  • Het verzorgen van workshops.
  • Coachen van leerlingen in hun carrière
  • Wij schenken en implementeren medio 2019 een recruitmentsysteem voor digitale sollicitatietraining op de scholen

Natuurmonumenten

Natuurmonumenten en Raet werken samen om de groei van nieuwe klanten van Raet te koppelen aan de groei van het groen in Nederland, bijvoorbeeld door het aanplanten van nieuwe stroken bos. 

 

Unicef

Unicef

Met UNICEF werken we samen aan de ‘Geef een dag actie’. Onze medewerkers en klanten hebben de mogelijkheid om in onze software vrije dagen te doneren aan UNICEF. Elke vrije dag wordt omgezet in gezondheidszorg, onderwijs of schoon drinkwater voor kinderen in derdewereld landen.

United by music

United by Music

United by Music geeft muzikaal getalenteerde mensen met een verstandelijke beperking de kans om op te treden voor een groot publiek. De stichting biedt deze mensen, in lijn met onze visie, de kans om hun talenten te laten groeien. Raet ondersteunt United by Music bij het orkest en het jaarlijkse benefiet galadiner.