Bel ons op +31 88 23 02 300
Event

Webinar 'Meer grip op loonkosten in de zorg'

juli 2019
9
Details

Meer grip op loonkosten in de zorg

Locatie: Webinar
Evenement: Meer grip op loonkosten in de zorg
09 juli 2019 15:00 - 09 juli 2019 16:00

In veel zorginstellingen zijn loonkosten verreweg de grootste kostenpost en vormen vaak 80% van het totale budget. Visma | Raet heeft meerdere oplossingen om de loonkosten zowel te bewaken als te voorspellen. Graag nodigen we je uit voor een kennismaking met alle mogelijkheden voor de gezondheidszorg in een gratis webinar op dinsdag 9 juli van 15.00 uur tot 16.00 uur.

Onze oplossingen in een notendop

Vimsa | Raet Prognose

In onze tool Visma Raet Prognose zet je de begrote loonkosten af tegen de werkelijke kosten en houd je gip op het budget. Met Prognose maak je gebruik van de rekenkracht van Payroll Gemal voor razendsnelle berekeningen van je begrotingen ongeacht het aantal medewerkers.

Visma | Raet Scenario Planning

In Visma | Raet Scenarioplanning breng je informatie uit verschillende systemen efficiënt bij elkaar voor een nauwkeurige berekening van je budgetruimte. Je past gegevens als in- en uitstroom, loonsverhogingen of gevolgen van wetgeving zoals de ‘Wet arbeidsmarkt in balans’ die de inzet van flexibel personeel duurder maakt snel aan. Je berekent zo eenvoudig en snel de uitkomsten van een of meerdere scenario’s en kan de kosten toewijzen naar specifieke afdelingen of medewerkers.