Bel ons op +31 88 23 02 300
Nieuws

Trots op Youforce

In het eerste nummer in 2017 van het magazine HR Overheid van uitgever SDU verscheen het interview met Desiree Roesink (HR Director) en Mariska Mocking-van Ewijk (Programma Manager) van de Nationale Politie. In het interview kijken Desiree en Mariska terug op een van de belangrijkste HR- en ICT-projecten bij de Politie: de succesvolle invoering van een landelijk HR-systeem. De organisatie draagt hiermee bij aan de vorming van de Nationale Politie en de dienst HRM. Ruim 65.000 medewerkers maken gebruik van Youforce van Raet. 

”Op Youforce zijn we echt heel trots, en terecht“ zegt Desiree Roesink. “Politiemensen kunnen nu via Self Service 24/7 hun eigen dossier bekijken, declaraties indienen of  bijvoorbeeld hun persoonlijke gegevens aanpassen. In het eerste jaar werd er ruim een miljoen keer gebruik gemaakt van Youforce. Alles gaat nu digitaal dus de tijdwinst is enorm. Dit is niet alleen prettig voor de HR-afdeling maar ook voor de medewerkers die nu sneller hun declaraties uitbetaald krijgen.”

29 mei 2017

Volg ons

Volgende week vrijdag en zaterdag zijn wij te vinden op de Nationale Carrièrebeurs in de RAI Amsterdam! Samen met d… https://t.co/ct3YGhCzEW