Bel ons op +31 88 23 02 300
Nieuws

Raet Interim Services professionaliseert en optimaliseert dienstverlening 

Met Raet Interim Services helpen wij de continuïteit van de bedrijfsvoering in organisaties te waarborgen. Het afgelopen jaar is ons team flink gegroeid, zowel in aantal als in diversiteit van expertises. Ook onze dienstverlening is volop in ontwikkeling. Door deze optimalisatieslagen, kunnen we klanten nog beter helpen en ondersteunen bij capaciteitsproblemen, projecten en bij behoefte aan tijdelijke expertise.

Uitbreiding team

Ten opzichte van een jaar geleden is het aantal interim professionals in ons team bijna verdubbeld. Het team bestaat uit professionals met uiteenlopende kennis en expertises, denk aan HR- en Payroll professionals, Functioneel Beheerders en Projectmanagers met ervaring bij zowel overheidsorganisaties als in de zakelijk markt. Onze professionals vervullen niet alleen een operationele rol, maar ook een adviserende rol. Hoe divers onze mensen ook zijn, ze hebben één ding gemeen: ze koppelen actuele en diepgaande vakkennis aan de oprechte drive om daar binnen organisaties het verschil te maken. Al onze mensen – van junior tot zeer ervaren – zijn daarbij sterk gericht op klanttevredenheid en kwaliteit. In 2019 zetten we de groei met ons team door, waarbij de kwaliteit van onze dienstverleningen altijd de hoogste prioriteit houdt.

Dienstverlenging optimaliseren en professionaliseren

De groei van ons team is echter niet de enige ontwikkeling. Zo zijn we bijvoorbeeld ook druk bezig met het optimaliseren en professionaliseren van onze dienstverlenging. Daarom zijn we twee maanden geleden gestart met het Raet Resource Center Portal: een platform waar vraag en aanbod op het gebied van externe inhuur van onze klanten samenkomen. Hiermee maken we mooie stappen om onze klanten nog beter van dienst te zijn.

Binnenkort introduceren we het (vernieuwde) Resource Center en het Raet Resource Center Portal op onze website en in de nieuwsbrief. Nieuwsgierig naar onze beschikbare interim professionals of onze werkwijze? Ga naar Raet Interim Services voor meer informatie en onze contactgegevens.

03 oktober 2018

Volg ons

Volgende week vrijdag en zaterdag zijn wij te vinden op de Nationale Carrièrebeurs in de RAI Amsterdam! Samen met d… https://t.co/ct3YGhCzEW