Bel ons op +31 88 23 02 300
Nieuws

Improven en Iris HR & Payroll Certified Raet Partners in Nederland

14 juni 2017

Improven en Iris HR & Payroll ontvingen op 14 juni 2017 het predicaat Certified Raet Partner.

Gekwalificeerd

Raet-Klanten die te maken krijgen met Raet-partners willen er zeker van zijn dat deze voldoende gekwalificeerd zijn om hun werk goed uit te voeren. Raet heeft daarom het Certified Raet Program ontwikkeld, dat focust op het borgen van kennis en vaardigheden ten aanzien van applicaties, functioneel beheer en de implementatie van Raet-processen en systemen. Certificatie betekent dus dat een partner voldoet aan de kwaliteitseisen die Raet stelt aan onafhankelijke partners.

Raet Academy

In mei 2016 heeft Raet Academy het Raet Certified Program gelanceerd. Het doel van dit trainingsprogramma is om partners en interim professionals de kennis en vaardigheden te geven die ze nodig hebben om succesvol Raet producten te implementeren bij onze klanten. Het programma bestaat uit verschillende trainingmodules die worden afgesloten met een online examen. 

De medewerkers van zowel Improven als Iris HR & Payroll hebben inmiddels het online examen succesvol afgelegd. Op woensdag 14 juni zijn de certificaten officieel uitgereikt.