Bel ons op +31 88 23 02 300
Event

Raet op HR Tech 2016 in Chicago

oktober 2016
4
Details

HR Tech Chicago

Locatie:
Evenement: HR Tech Chicago
04 oktober 2016 08:00 - 07 oktober 2016 23:00

HR Technology® Conference & Exposition brengt tijdens het congres een scala aan HR-professionals bij elkaar; enterprise level HR-directeuren, talent & recruitment specialisten, HRIT professionals, trainings- en ontwikkelingsmanagers en alle andere HR-functies. Bekende internationale sprekers brengen u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in het vakgebied.  
De conferentie richt zich op zakelijke processen en organisatiesuccessen die tot stand komen met behulp van technologie. Het gaat – uitdrukkelijk – niet om de technische kant. Alle nieuwste trends komen aan bod op HR Technology®: HR Cloud, social media, HR analytics, video, gamification en Big Data – maar ook de traditionele technologieën en processen die uw aandacht waard zijn. Kortom: alles Wat HR betreft en wat de manier waarop we werken beïnvloedt. 

Behalve het congres biedt HR Technology® ook onderdak aan 's werelds grootste Expo op het gebied van van HR software en services – veel exposanten grijpen HR tech aan om hun nieuwste producten te lanceren.

Raet neemt deel aan de conferentie. U vindt ons in stand 2812.

 

Meer informatie over HR Technology® Conference & Exposition 2016 op de website.

http://www.hrtechnologyconference.com/