Bel ons op +31 88 23 02 300
Nieuws

Gartner plaatst Raet in het Magic Quadrant voor Payroll Business Process services

07 oktober 2016

Gartner, het toonaangevende onderzoeks- en adviesbureau voor de IT branche, biedt objectieve analyses van diverse IT-gebieden, waaronder Business Process Outsourcing (BPO). Het 'Magic Quadrant'-onderzoek* uit 2016 analyseert acht aanbieders van BPO-diensten voor salarisadministratie.

Kobe Verdonck, CEO van Raet: “Raet staat in Nederland al meer dan 50 jaar aan de top als het gaat om het outsourcen van kritische HR-zaken en salarisverwerking. Met deze erkenning van Gartner wordt nu bevestigd dat onze inzet van de afgelopen jaren op customer intimacy, innovatie en internationalisering de juiste is geweest. We zijn er trots op dat een toonaangevend bureau als Gartner Raet erkent als internationale leverancier van BPO services.”

De sterke punten van Raet volgens het onderzoek:

  1. Raet heeft al meer dan 50 jaar een hele sterke positie in Nederland. Gartner heeft de verwachting dat Raet die positie zal behouden.
  2. Raet heeft de afgelopen jaren veel geïnvesteerd in innovatie en scoorde in het klanttevredenheidsonderzoek bovengemiddeld op  HR-analytics binnen payroll.
  3. Raet heeft een strategie in gang gezet die ervoor zorgt dat zij van een Nederlandse speler naar een internationale speler transformeert. Hiermee is zij een interessante leverancier voor organisaties die wereldwijd opereren en een hoofdkantoor in Nederland hebben.

Raet is als ‘challenger’ toegetreden tot het Magic Quadrant voor Payroll Business Process (BPO) services'* en heeft daarmee nog een aantal mooie uitdagingen voor de komende jaren. Zoals het verfijnen en verbeteren van haar marketing- en salesactiviteiten, nog meer inzetten op innovatie en het verder vergroten van haar geografische footprint.

 

* Gartner "Magic Quadrant for Payroll BPO Services” door Sam Grinter en Dane S. Anderson, 25 August 2016.

Gartner Disclaimer

Gartner does not endorse any vendor, product or service depicted in its research publications, and does not advise technology users to select only those vendors with the highest ratings or other designation. Gartner research publications consist of the opinions of Gartner's research organization and should not be construed as statements of fact. Gartner disclaims all warranties, expressed or implied, with respect to this research, including any warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.

Volg ons

Volgende week vrijdag en zaterdag zijn wij te vinden op de Nationale Carrièrebeurs in de RAI Amsterdam! Samen met d… https://t.co/ct3YGhCzEW