Bel ons op +31 88 23 02 300
Nieuws

Espria kiest Youforce van Raet voor integratie HR-processen

08 juli 2016

Espria is een van de grootste zorgorganisaties in Nederland. Met de salarisadministratie en e-HRM van Raet ligt er al een betrouwbaar fundament voor de basis HR-processen voor ruim 16.000 medewerkers. Processen als verzuim, werving en selectie en het digitale personeelsdossier werden ondersteund door andere applicaties. De wens om ook deze HR-processen geïntegreerd te gaan gebruiken, gaat nu in vervulling: Espria heeft gekozen voor Youforce van Raet. 

Focus op integratie HR-processen 

Espria bestaat uit de organisaties Evean, Icare, GGZ Drenthe, Zorggroep Meander, De Trans en PartiCura. Vanuit het vertrouwen in de kracht van de mens, biedt Espria zorg en ondersteuning aan kwetsbare mensen. Enerzijds door hun weerbaarheid te vergroten, anderzijds door hen zodanig te ondersteunen dat zij in hun kracht kunnen komen. Daar waar mogelijk richt de zorg zich erop dat mensen zo lang mogelijk de regie houden over hun eigen leven. Als het kan worden mensen geholpen die regie weer terug te krijgen. 

Espria heeft ervaring met de betrouwbare salarisadministratie van Raet en maakt al jaren gebruik van Youforce voor MSS en ESS. Voor de ondersteuning van andere HR-processen is jaren geleden echter gekozen voor applicaties van andere leveranciers. Met de veranderende maatschappelijke ontwikkelingen en de groei van de organisatie, groeide bij Espria ook de wens al haar HR-processen te integreren. De keuze is gevallen op Youforce van Raet. De focus ligt op het gebied van verzuim, werving en selectie en digitale personeelsdossiers. 

Op 13 juni 2016 werden de handtekeningen onder het contract gezet, dat de basis vormt voor de samenwerking in de komende jaren. Espria en Raet starten nu met de uitbreiding van Youforce, een omvangrijk project dat zal leiden tot optimalisatie van alle HR-processen. Zodat Espria zo snel mogelijk gebruik kan gaan maken van de voordelen van integratie en de meer tactische HR functionaliteit van Youforce van Raet.