Bel ons op +31 88 23 02 300

Onze directie

Raet wordt geleid door een directie met een brede ervaring in HR-oplossingen. Elk van onze directieleden heeft uitgebreide ervaring op zijn of haar expertisegebied.

Debby de Gelder Directeur HR Services

Debby de Gelder (Managing Director Raet Nederland)

"Na mijn studie Bedrijfskunde en Bestuurskunde aan de Erasmus Universiteit, ben ik in 2004 als businessconsultant gaan werken bij Archstone Consulting. Ik hield me vooral bezig met bedrijfstransformaties en verandertrajecten. De focus lag op analyses doen en impact maken met onze klanten. Vervolgens heb ik in 2010 de overstap gemaakt naar KPN en ben ik mij gaan focussen op HR. Binnen HR heb ik hier verschillende functies bekleed op het gebied van Operations en Services. Van procesoptimalisatie tot de verantwoordelijkheid voor het gehele HR Operations & Services onderdeel.

In november 2015 begon ik bij Raet als Directeur BPO Services, waar ik verantwoordelijk was voor de operationele HR-ondersteuning van al onze BPO klanten. In 2016 hebben we BPO en Professional Services dichterbij elkaar gebracht en nam ik de totale Services van Raet onder mijn hoede.

Sinds juli 2018 ben ik als Managing Director van Raet NL verantwoordelijk voor de totale klantbeleving van software en services. Samen met mijn collega’s ontwikkel ik de beste HR-oplossingen voor onze klanten zodat zij het maximale uit hun mensen halen en hun business- en HR-doelen kunnen bereiken."

Robert Gielisse (Corporate Director Raet Nederland)

"Na mijn rechtenstudie begon ik als advocaat bij De Brauw Blackstone Westbroek en vervolgens bij Norton Rose Fulbright. Deze ervaring leverde mij een scherpe blik en een zeer klantgerichte manier van denken op.

Als bedrijfsjurist bij Raet kreeg ik in 2014 de mogelijkheid mij verder te verdiepen in de organisatie en om mezelf breder te ontwikkelen. De stap naar Corporate Director in 2018 past mooi binnen dit plaatje.

Als Corporate Director ben ik verantwoordelijk voor de afdelingen Legal & Compliance, Facilities en HR (a.i.). Daarnaast ben ik bestuurder van Raet. Vanuit deze positie wil ik graag een bijdrage leveren aan de verdere groei van het bedrijf. Voor mij spelen onze huidige en toekomstige klanten daarbij een centrale rol. Mijn doel is een stijgende klanttevredenheid, want daar zijn alle stakeholders bij gebaat."

Wijnand van Plaggenhoef

Wijnand van Plaggenhoef (Product Development Director at Visma)

"In 1996 heb ik mijn studie Industriële Automatisering afgerond en ben daarna gaan werken bij Baan Development (nu Infor). Hier heb ik veel ervaring opgedaan met het ontwikkelen van producten. Het is mijn passie om met een enthousiast internationaal team producten te bouwen die klantverwachtingen overtreffen.

In 2004 ben ik overgestapt naar Cordys waar ik verantwoordelijk was voor de Nederlandse development organisatie. Hier heb ik ervaren hoe klanten enorme efficiencyslagen maakten door de optimalisatie van hun business processen.

Als Product Development Director bij Visma ben ik verantwoordelijk voor een geweldig team dat onze klanten de Raet en Visma SaaS oplossing levert. We werken continue aan onze producten om features toe te voegen en om ervoor te zorgen dat onze klanten hun HR-processen 24/7 kunnen blijven optimaliseren."

Wietske van Hees

Wietske van Hees (Director Customer Success)

"Na mijn studie HRM aan de Hanzehogeschool in Groningen en de Master Human Resource Studies aan de Tilburg University ben ik in 2006 als junior consultant gestart bij Raet. Mijn focus lag op het  implementeren van de e-hrm software van Raet bij onze klanten en de uitrol van deze online naar medewerker en manager. De verandering van in-huis software naar online evenals de eerste stappen in e-hrm voor medewerkers heb ik van dichtbij mogen ervaren als consultant en projectmanager.

Ik heb een passie voor het creëren van positieve klantervaringen met behulp van nieuwe technologie. Tussen positieve klantervaringen, groei en het creëren van waarde zie ik een onlosmakelijk verband. Ik geloof erin dat het centraal stellen van onze klanten in combinatie met heldere afspraken altijd de basis zal zijn van succes.

In 2010 heb ik de stap gemaakt naar unitmanger voor het onderwijs met een korte uitstap naar healthcare waarbij ik verantwoordelijk was voor sturing en ontwikkeling van de consultancyteams. In 2015 werd ik als directeur onderwijs P&L verantwoordelijk voor het onderwijssgement. In deze functie heb ik mijn ervaring verbreed in de aansturing van multidisciplinaire teams met zowel accountmanagement, projectmanagers en consultants.

Nu geef ik als Director Customer Success met veel passie en plezier leiding aan het Services Management Team binnen Raet: Academy, Consulting, Interim Services en het Service Center. Samen met MT heb ik het doel ervoor te zorgen dat onze klanten zo succevol als mogelijk de software en services van Raet begrijpen, toepassen en inbedden om daarmee maximaal bij te dragen aan de bedrijfsdoelstellingen. We hebben het gezamenlijke doel om onze klanten te helpen zo succesvol en productief mogelijk te worden!”

 
Inge Diepenhorst

Inge Diepenhorst (Director BPO Services)

“Na mijn studie Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit, startte ik in 2005 bij KPN. Allereerst binnen Marketing, vervolgens als manager binnen de IT Organisatie en Business Unit Director voor Messaging en Payment-diensten. Uiteindelijk werd ik verantwoordelijk voor de HR Services regieorganisatie. In de rollen die ik bij KPN vervulde, vormde ‘verandermanagement’ de rode daad: het laten groeien van de business, het vergroten van klanttevredenheid en het ontwikkelen van teams en medewerkers.

In 2017 begon ik bij Raet, hier kwamen alle facetten samen: klanten, dienstverlening, IT en organisatieontwikkeling. Als Director BPO Services ben ik verantwoordelijk voor de HR- en Payroll- dienstverlening. Als team van ambitieuze BPO-collega’s zetten we ons dagelijks in voor een goede dienstverlening naar onze klanten en optimale ondersteuning bij het bereiken van hun HR-doelen. 

Mijn vrije tijd breng ik graag door met mijn man en dochters, vrienden en familie. Ik woon in Den Haag, lekker dicht bij zee, strand en duinen. Daar geniet ik afwisselend van het buiten zijn en van de levendigheid van het stadsleven.”