Bel ons op +31 33 45 06 506

Onze directie

Raet wordt geleid door een directie met een brede ervaring in HR-oplossingen. Elk van onze directieleden heeft uitgebreide ervaring op zijn of haar expertisegebied.

Debby de Gelder Directeur HR Services

Debby de Gelder (Managing Director Raet Nederland)

"Na mijn studie Bedrijfskunde en Bestuurskunde aan de Erasmus Universiteit, ben ik in 2004 als businessconsultant gaan werken bij Archstone Consulting. Ik hield me vooral bezig met bedrijfstransformaties en verandertrajecten. De focus lag op analyses doen en impact maken met onze klanten. Vervolgens heb ik in 2010 de overstap gemaakt naar KPN en ben ik mij gaan focussen op HR. Binnen HR heb ik hier verschillende functies bekleed op het gebied van Operations en Services. Van procesoptimalisatie tot de verantwoordelijkheid voor het gehele HR Operations & Services onderdeel.

In november 2015 begon ik bij Raet als Directeur BPO Services, waar ik verantwoordelijk was voor de operationele HR-ondersteuning van al onze BPO klanten. In 2016 hebben we BPO en Professional Services dichterbij elkaar gebracht en nam ik de totale Services van Raet onder mijn hoede.

Sinds juli 2018 ben ik als Managing Director van Raet NL verantwoordelijk voor de totale klantbeleving van software en services. Samen met mijn collega’s ontwikkel ik de beste HR-oplossingen voor onze klanten zodat zij het maximale uit hun mensen halen en hun business- en HR-doelen kunnen bereiken."

Robert Gielisse (Corporate Director Raet Nederland)

"Na mijn rechtenstudie begon ik als advocaat bij De Brauw Blackstone Westbroek en vervolgens bij Norton Rose Fulbright. Deze ervaring leverde mij een scherpe blik en een zeer klantgerichte manier van denken op.

Als bedrijfsjurist bij Raet kreeg ik in 2014 de mogelijkheid mij verder te verdiepen in de organisatie en om mezelf breder te ontwikkelen. De stap naar Corporate Director in 2018 past mooi binnen dit plaatje.

Als Corporate Director ben ik verantwoordelijk voor de afdelingen Legal & Compliance, Facilities en HR (a.i.). Daarnaast ben ik bestuurder van Raet. Vanuit deze positie wil ik graag een bijdrage leveren aan de verdere groei van het bedrijf. Voor mij spelen onze huidige en toekomstige klanten daarbij een centrale rol. Mijn doel is een stijgende klanttevredenheid, want daar zijn alle stakeholders bij gebaat."

Wijnand van Plaggenhoef

Wijnand van Plaggenhoef (Product Development Director at Visma)

"In 1996 heb ik mijn studie Industriële Automatisering afgerond en ben daarna gaan werken bij Baan Development (nu Infor). Hier heb ik veel ervaring opgedaan met het ontwikkelen van producten. Het is mijn passie om met een enthousiast internationaal team producten te bouwen die klantverwachtingen overtreffen.

In 2004 ben ik overgestapt naar Cordys waar ik verantwoordelijk was voor de Nederlandse development organisatie. Hier heb ik ervaren hoe klanten enorme efficiencyslagen maakten door de optimalisatie van hun business processen.

Als Product Development Director bij Visma ben ik verantwoordelijk voor een geweldig team dat onze klanten de Raet en Visma SaaS oplossing levert. We werken continue aan onze producten om features toe te voegen en om ervoor te zorgen dat onze klanten hun HR-processen 24/7 kunnen blijven optimaliseren."

Volg ons

Raet en zorggroep ’s Heeren Loo verlengen de samenwerkingsovereenkomst met opnieuw vijf jaar. Een partnership om t… https://t.co/qr98VDMiRk