Bel ons op +31 88 23 02 300
Nieuws

Raet op derde plaats in categorie HR-software van MT Digital 2016

05 juli 2016

Sinds 2001 doet Management Team onderzoek naar de kwaliteit en populariteit van leveranciers van digitale services op de Nederlandse markt. Voor 15 vakgebieden hebben 625 respondenten hun voorkeur uitgesproken. Raet kreeg in de categorie HR-software 17% van de stemmen en staat daarmee op de derde plaats.

MT Digital 2016

Voor het zestiende jaar op rij heeft Management Team de kwaliteit en populariteit onderzocht van leveranciers van digitale services op de Nederlandse markt. Het onderzoek is dit jaar wederom uitgevoerd door Inscope Research van de Erasmus Universiteit Rotterdam. In totaal 625 respondenten vulden een volledige vragenlijst in, bijna 50 procent meer dan in 2015.

In de categorie HR-software wordt gevraagd naar het oordeel over partijen die software leveren op het gebied van in-, door- en uitstroom van personeel, bijvoorbeeld werving en selectie, verloning en tijdregistratieactiviteiten. De respondenten mochten zich ook uitspreken over drie specifieke aspecten van de partijen die ze aanbevelen: klantgerichtheid, productleiderschap en de kwaliteit van de uitvoering. Raet kreeg 17% van de stemmen en neemt daarmee de derde plaats in.

Lees hier meer over het onderzoek naar de beste digitale dienstverleners