Bel ons op +31 88 23 02 300
november 2017
23
Details

CHRO Summit

Locatie: Parc Broekhuizen, Leersum
Evenement: “Building the ultimate employee experience”
23 november 2017 14:00 - 23 november 2017 22:00

Op donderdag 23 november 2017 organiseert de CHRO Community de CHRO Summit  "Building the ultimate employee experience" op Parc Broekhuizen in Leersum.  Raet is als partner van de CHRO Community aanwezig op het CHRO Forum.

Building the Ultimate Employee Experience

Al jaren wordt binnen de gerenommeerde bedrijven de zogenaamde customer experience gehanteerd om klanten centraal te stellen en te binden. Bedrijven proberen het verschil te maken met een ‘human touch’ om zo het hart van hun klant te veroveren. Het is dan ook vanzelfsprekend dat de optimale klantbeleving nauw samenhangt met een optimale medewerkersbeleving. Immers, klanten zullen nooit van een organisatie gaan houden zonder dat de medewerkers dat doen. Maar hoe zorgt u ervoor dat u uw medewerkers zo blij krijgt dat uw klanten met uw organisatie weglopen? De sleutel ligt bij de Employee Experience.

Employee experience in een digitale transformatie 

In een wereld die continue aan het veranderen is door digitale technologieën, toenemende transparantie en een toenemende vraag voor talent met een hoog aanpassingsvermogen, zal de employee experience een steeds grotere rol spelen in het competitief vermogen van organisaties. We moeten leren de wereld te zien door de ogen van onze werknemers, de verbinding met ze blijven maken en ons bewust zijn van hun grootste mijlpalen. We zullen een employee experience strategie moeten ontwikkelen welke alle aspecten van werkplek en werkervaring coördineert. We moeten ons richten op de juiste tools en technologieën om de ontwikkeling, productiviteit en leervermogen van onze medewerkers te bevorderen van werving tot aan pensioen.

HR als voortrekker 

Maar wat weten we over de employee experience? Wat houdt het in voor HR en hoe kan HR het voortouw nemen in het uittekenen en runnen van de employee experience? Tijdens het CHRO Summit gaan we dieper in op het bouwen van de ultieme Employee Experience waarbij de mens centraal staat, gebruik wordt gemaakt van de laatste digitale tools welke persoonlijk, overtuigend en memorable is.

Met elkaar bespreken we de randvoorwaarden voor een positieve employee experience en welke tools u daar als HR voor nodig heeft. We gaan in op de valkuilen die ervoor zorgen dat de employee experience nog niet volledig geïntegreerd is binnen organisaties en bespreken hoe deze te vermijden. Dit bespreken we aan de hand van concrete cases van organisaties die zich in verschillende fasen van de ontwikkeling van hun employee experience bevinden.

Tijdens het CHRO Summit hoort u ervaringsverhalen van uw peers, wordt u geïnspireerd door succesvolle experts en zal u uitgedaagd worden door outside-in denkers om te bouwen aan een de ultieme employee experience.

Meer informatie?

Bezoek de website van de chro community.

 

Volg ons

Volgende week vrijdag en zaterdag zijn wij te vinden op de Nationale Carrièrebeurs in de RAI Amsterdam! Samen met d… https://t.co/ct3YGhCzEW