Bel ons op +31 88 23 02 300
Nieuws

CBBS eerste Certified Raet Partner in Nederland

20 juli 2016

CBBS HR & Payroll services bv ontving op 1 juli 2016 het predicaat Certified Raet Partner. Eigenaar Ton van den Berge: "We zijn de eerste en enige in Nederland en daar zijn we enorm trots op."

Gekwalificeerd

Raet-Klanten die te maken krijgen met Raet-partners willen er zeker van zijn dat deze voldoende gekwalificeerd zijn om hun werk goed uit te voeren. Raet heeft daarom het Certified Raet Program ontwikkeld, dat focust op het borgen van kennis en vaardigheden ten aanzien van applicaties, functioneel beheer en de implementatie van Raet-processen en systemen. Certificatie betekent dus dat een partner voldoet aan de kwaliteitseisen die Raet stelt aan onafhankelijke partners.

Raet Academy

Raet verwijst prospects met minder dan 100 personeelsleden door naar CBBS, dat voortdurend zoekt naar manieren om voorop te blijven lopen en de klanten nu en in de toekomst HR- en salarisdiensten te leveren die hen een stap verder helpen. In 2015 nam het daartoe al Serviceburo de Vries over, en in april 2016 hebben alle medewerkers een in-company training gevolgd voor het complete pakket Raet producten. Op 20 juni jl. werd gezamenlijk online examen gedaan bij de Raet Academy. Iedereen is geslaagd, dus op 23 juni 2016 mochten alle medewerkers het persoonlijke certificaat in ontvangst nemen. Van den Berge: “Precies een jaar na de overname kreeg CBBS het predicaat Certified Raet Partner. Een fantastische afsluiting van een jaar vol gas geven.” 

Volg ons

Volgende week vrijdag en zaterdag zijn wij te vinden op de Nationale Carrièrebeurs in de RAI Amsterdam! Samen met d… https://t.co/ct3YGhCzEW