Bel ons op +31 88 23 02 300

Interview met

Amstelring Anton Hartsuiker
Informatieadviseur

In deze case

  • Raet Dossier Connector

Samenvatting

Informatieadviseur Anton Hartsuiker vertelt hoe Amstelring kostbare tijd bespaart met Dossier Connector van Raet.

Documenten na scanning automatisch op de juiste plek in Youforce

Amstelring biedt verpleging, verzorging, behandeling, dagbesteding en thuiszorg in Amsterdam en de regio Amstelland De Meerlanden. Op en vanuit diverse locaties. Variërend van grote verpleeghuizen (24) tot kleine steunpunten. Zorginstellingen krijgen steeds minder geld per cliënt, dus is een efficiënte inrichting van de ondersteunende administratieve processen belangrijk. Informatieadviseur Anton Hartsuiker vertelt hoe Amstelring kostbare tijd bespaart met Dossier Connector van Raet.

"Wij beheren 3.000 dossiers en wilden een oplossing die documenten direct in Youforce opslaat."

“Wij beheren 3.000 personeelsdossiers in Youforce. Dagelijks worden nieuwe documenten toegevoegd aan deze dossiers. We wilden een digitaliseringsoplossing die nieuwe personeelsdocumenten na scanning direct in Youforce opslaat. Ricoh, de leverancier van onze scanoplossing heeft haar MFP’s en digitaliseringssoftware in ons netwerk ondergebracht en via Raet Dossier Connector gekoppeld met Youforce. Dit werkt prima! 

Na invoering van het document op de MFP kiest de gebruiker op het touchscreen voor de Youforce button en voert personeelsnummer, afdeling, documentsoort en datum in. De software herkent het personeelsnummer en leidt elk document volledig automatisch naar het juiste dossier in Youforce. Ideaal. En ook inzetbaar voor andere documentworkflows. Ik beveel het elke organisatie die werkt met Youforce van harte aan. Het levert je zeker 30% tijdbesparing op.”