Bel ons op +31 88 23 02 300

HR in 2020

De rol van HR als strategisch business partner

De wereld van HR verandert. Ontwikkelingen zoals de opkomst van mobiele devices, big data, digitalisering en robotisering vragen om een grote wendbaarheid van organisaties. Aan HR de taak om hierin een strategische rol te nemen. 


Lees meer over HR in 2020

Wat verandert er precies in de rol van HR? En hoe zorgt u ervoor dat uw HR-afdeling voorbereid is op het jaar 2020? Lees er meer over in de onderstaande whitepaper, blogs en praktijkverhalen.

Whitepaper: tien tips om uw HR-afdeling 2020-proof te maken

De rol van HR verandert. De focus verschuift van administratieve HR-zaken naar HR strategie, data analyse, adviseren en kennisdelen. Maar hoe zorgt u ervoor dat uw HR-afdeling klaar is voor de toekomst? Lees de tien tips in de whitepaper.

Download de whitepaper
Blog HR 2020
Blog
06 juni 2016 - Rob Vinke

HR in 2020: van gelijk hebben naar gelijk krijgen

HR in 2020. Is het koffiedik kijken of kunnen we nu al veel zaken voorspellen en invullen? Lees de blog van Rob Vinke, Hoogleraar aan de Universiteit Nyenrode.

Debby de Gelder - HR services Raet
Blog
21 juni 2016 - Sander Kars

HR-outsourcing: samen op weg naar een 2020-proof HR-afdeling

De HR-afdeling klaarstomen voor 2020, het hoeft niet ingewikkeld te zijn. Maar wat zijn de belangrijkste voorwaarden? We vroegen het Debby de Gelder, Directeur HR Services.

Bas van de Haterd, HR Benchmark strategische personeelsplanning
Blog
13 maart 2017 - Bas van de Haterd

Strategische personeelsplanning in tijden van verandering

Technologische ontwikkelingen leiden tot veranderingen in de arbeidsmarkt. Welke consequenties heeft dit voor de strategische personeelsplanning?

Ahold, Raet, HR analytics
Blog
27 februari 2017 - Sander Kars

Ahold Delhaize verhoogt de kwaliteit van beslissingen met HR analytics

Door slimme inzichten voortkomend uit data te combineren met expertise, verhoogt Ahold Delhaize de kwaliteit van HR-beslissingen.

Delta Lloyd

Klantverhaal: Delta Lloyd volledig ontzorgd met HR outsourcing

“Digitalisering van HR-processen speelde een belangrijke rol bij onze keuze voor HR outsourcing”, aldus Arie Jan-Cornelissen, verantwoordelijk voor het HR-servicecentre.

Lees meer
Laurentius Ziekenhuis

Klantverhaal: Laurentius verbetert kwaliteit HR services met outsourcing

“We hebben voor HR outsourcing gekozen om de continuïteit én kwaliteit van ondersteunende processen te garanderen”, aldus Jan Pirovano, HR-manager.

Lees meer