Bel ons op +31 88 23 02 300
Thema

Employee Experience: Hoe zorg je voor meer werkplezier

De term 'Employee experience' hoor je steeds vaker, het is de nieuwste trend op HR-gebied. Maar wat is het en waarom is het zo populair? 

"The future of work is all about the employee experience”, stelt Jacob Morgan. De succesvolle Amerikaanse auteur publiceerde er recent The Employee Experience Advantage over. Hij heeft ontdenkt dat investeren in employee experience resulteert in een toename van de productiviteit, winst en opbrengst per medewerker. Op deze pagina vind je de visie van Jacob Morgen en ook ervaringen van onze klanten. 

Vraag de infographic aan met resultaten uit de Raet HR Benchmark met onderwerpen die een groot effect hebben op de employee experience. Wat is belangrijk voor het werkplezier van medewerkers en wat verwachten ze van leidinggevenden?

Jacob Morgan
Blog
07 februari 2018 - Jacob Morgan

De toekomst van werk gaat over het herontwerpen van onze organisaties

De employee experience gaat over het echt begrijpen van je medewerkers waarbij je zaken als cultuur, technologie en de fysieke werkplek centraal stelt.

Klantverhalen

Toon meer cases
Round Table employee experience

Rondetafelsessie over nieuwe HR-trend employee experience

HR-directeuren over de nieuwste trend op hun vakgebied: employee experience. Het staat nog in de kinderschoenen, maar bedrijven kunnen er niet omheen.

Lees het verslag