Bel ons op +31 88 23 02 300

e-HRM

Digitaliseer uw HR-processen 

De afgelopen drie jaar is het percentage organisaties dat e-HRM aanbiedt bijna verdubbeld. Meer dan de helft van de werkgevers biedt medewerkers inmiddels toegang tot e-HRM, blijkt uit de Raet HR Benchmark 2017.

Medewerkers willen eigen HR-zaken regelen

Digitalisering van HR-processen sluit aan bij de wensen van de moderne medewerker. 72% van de medewerkers wil graag zelf de regie over hun ontwikkeling en inzetbaarheid, blijkt uit de Raet HR Benchmark 2017. Dat doen zij het liefst tijd- en werkplekonafhankelijk; thuis op de bank of onderweg in de trein.


Lees meer over e-HRM 

Hoe voert u e-HRM in uw organisatie in? En wat zijn de ervaringen van andere organisaties met e-HRM? Lees er meer over in onderstaande artikelen en praktijkverhalen.

Whitepaper: Tien voordelen van e-HRM in de cloud

Heeft u digitalisering van HR-processen, kostenbesparing en modern werkgeverschap ook hoog op de agenda staan? Lees in deze whitepaper over de voordelen van e-HRM in de cloud.

Download whitepaper

Whitepaper: e-HRM invoeren in zes stappen

Als u overweegt om e-HRM in uw organisatie te introduceren, dan vraagt u zich waarschijnlijk af hoe u dat het beste aanpakt. In dit stappenplan zetten wij de best practices voor u op een rij.

Download stappenplan
Anjo Meijer van Rhenus

Klantverhaal: Rhenus

“Met e-HRM van Raet zijn onze HR-processen efficiënter en minder foutgevoelig geworden.” Anjo Meijer, corporate HR manager bij Rhenus, vertelt over zijn ervaringen.

Lees meer
Gemeente Wierden
Blog
08 februari 2016 - Tristan Lavender

“Nieuwe ontwikkelingen in e-HRM maken ons vak alleen maar leuker”

Uitdagingen en ambities voor 2016 van Sylvia ter Harmsel, coördinator voor de salarisadministratie en e-HRM bij de gemeente Wierden.

Gemeente Amstelveen
Blog
14 maart 2016 - Sander Kars

“Succes e-HRM staat of valt met veel communicatie.”

Invoering van e-HRM vraagt om goede communicatie en het creëren van draagvlak. Vooral voor organisaties met zoveel HR-ambities als gemeente Amstelveen.

Universiteit Twente
Blog
28 januari 2016 - Tristan Lavender

E-HRM implementeren? Begin met strategie, niet met technologie

"Als HR-afdeling moet je voldoende volwassen zijn om e-HRM te implementeren." Dat zegt Prof. Dr. Tanya Bondarouk, hoogleraar aan de Universiteit Twente.

Bel ons op +31 88 23 02 300 of Bel mij terug

Volg ons

Werkend Nederland en pensionado’s krijgen vanaf vandaag netto meer euro’s in de portemonnee. Met name de werkenden… https://t.co/H80hL7BNGz