Bel ons op +31 88 23 02 300

Raet Werving & Selectie

Vind sneller geschikte nieuwe medewerkers

Op het juiste moment de juiste mensen op de juiste plek hebben is belangrijk voor het behalen van organisatiedoelstellingen. Met Werving en Selectie digitaliseert u uw werving- en selectieproces en versnelt u de zoektocht naar nieuwe medewerkers. Vacatures plaatst u eenvoudig op de eigen website, intranet of op verschillende jobboards en social media kanalen of u selecteert kandidaten uit uw talentenpool.

 

 

Multipost vacatures op duizenden job boards wereldwijd

Bereik sneller de kandidaten die u zoekt door per vacature de beste mediakanalen in te zetten voor uw recruitmentcampagne!

Met een Multiple posting solution is het mogelijk om jobboards te selecteren en de vacatureteksten geautomatiseerd te plaatsen op diverse mediakanalen. 

Raet Werving en Selectie heeft Jobboard koppelingen met platformen die toegang bieden tot een groot aantal vacaturesites, waarop u uw vacatures kunt publiceren. Door deze integratie kan de recruiter direct vanuit de software naar zijn vacature op het jobboard platform gaan. Klik op een logo voor informatie over de beschikbare jobboards per platform:

Volg ons

Volgende week vrijdag en zaterdag zijn wij te vinden op de Nationale Carrièrebeurs in de RAI Amsterdam! Samen met d… https://t.co/ct3YGhCzEW