Bel ons op +31 88 23 02 300

Nieuwe templates in Werving & Selectie bieden kandidaten de juiste mobiele ervaring

De tijd dat kandidaten zich achter de laptop nestelden met een kop koffie en uitgebreid op zoek gingen naar een nieuwe uitdaging ligt verder achter ons. Steeds vaker wordt gesolliciteerd via tablet of zelfs smartphone. Het is dus belangrijk dat uw carrière website ook op deze apparaten goed wordt weergegeven. Dankzij nieuwe templates in Werving & Selectie is dit binnenkort mogelijk.

De juiste weergave van uw website op elk apparaat

De nieuwe templates zijn ontworpen volgens de laatste richtlijnen voor webdesign (WCAG 2.0) waardoor uw webpagina’s volledig responsive zijn. Dit houdt in dat de content en indeling van de pagina zich aanpast aan elk schermformaat en apparaat. Uw kandidaten krijgen zo altijd de ervaring die past bij het apparaat waarmee zij uw carrière website bezoeken.

Solliciteer met een druk op de knop

Een andere optie van de templates is de ondersteuning van CV Parsing. Met deze functionaliteit vult een kandidaat met één druk op de knop een sollicitatieformulier met gegevens uit bijvoorbeeld een CV, Linkedin of Facebook profiel. Solliciteren gaat zo een stuk sneller en wie toch meer tijd nodig heeft, kan met de nieuwe templates een sollicitatie nu ook tussentijds opslaan en later afronden.

Wanneer beschikbaar?

De nieuwe templates zijn gestandaardiseerd en altijd up-to-date met de laatste ontwikkelingen van Werving & Selectie. Op deze manier is gebruik van nieuw functionaliteiten eenvoudig. Eind oktober zijn de templates voor iedereen beschikbaar. Wilt u eerder gebruik maken van de nieuwe templates? Neem dan contact op met uw accountmanager of het Raet Service Center voor activatie van de templates in uw omgeving.

Volg ons

Bijna afgestudeerd en op zoek naar een uitdagende baan? Wij zijn op zoek naar trainees! In 200 dagen ontwikkel jijā€¦ https://t.co/Wd0iQRigmt